март 5, 2018 admin

Играти,контролисати и давати голове

У прва три кола пролећног дела првенства Напредак је постигао 7 погодака, али и примио шест. У утакмици која је одиграна претходног викенда у Крушевцу, мрежа Напретка остала је мирна:

" Добро је не примити гол, али није поента у томе. Поента је играти, контролисати игру и давати голове, а то да ли ћете примити гол или не, није битно. Увек се игра за гол више", одговорио је стратег Напретка   Милорад Косановић на питање новинарке Журнала да ли је добро не примити гол.

Велики број повреда мучио је тим Напретка од почетка припрема, посебно у линији одбране, али све је то сада иза њих:

" Сада су се створили услови да можемо да уживамо и у такмичењу и у противницима и да видимо колико ми то можемо. Једини проблем који можемо да имамо су временски услови. У колико нас време послужи имамо велику прилику да одиграмо пар добрих утакмица.

Мачва је коректан и солидан противник. То није тим који може да се пласира у плеј оф, али се бори за сваки бод да би заузео што боље место у плеј ауту. Тим који има Гаврића, Матића, Арсенијевића је тим који морате да поштујете и ми ћемо то и урадити.

За нас су противник као и сваки други, а ми ћемо пробати да одиграмо најбоље што можемо и да покушамо, као и увек, да тражимо позитивни резултат" рекао је Косановић.

Милош Вулић је пружио одличну партију против Војводине, а гол против Спартака проглашен је погодком кола, али од славе се не живи каже Вулић:

" Мачва је добар и чврст противник. Играју одлично на домаћем терену. Ми потпуно спремни дочекујемо ту утакмицу и надам се да ћемо бодове донети у Крушевац. Атмосфера је одлична и нормално је да су и амбиције порасле јер играмо добро, из прве три утакмице узели смо шест бодова, а пропуштени бодови против Вождовца резултат су наших грешака. Спремни смо за наставак првенства и за што бољу позицију".

Утакмица 26.кола СЛ Мачва-Напредак игра се у среду 7.марта од 15:00 часова на Градском стадиону у Шапцу.