децембар 12, 2016 admin

 20161212_123246

Играћемо нашу игру...

 

 

Последњу утакмицу у јесењем делу сезоне СЛ 2016/17 ФК Напредак игра у Ивањици против Јавора. Обзиром да се екипа ФК Јавор налази у узлазној форми, стручни штаб, на челу са тренером Драганом Ивановићем је свестан да неће бити лако:

"Умор нас је стигао, али такве смо среће да морамо да играмо са најјачима. У овом моменту се екипа Јавора подиже, имала је пре Партизана пет везаних победа, изгубила је од Партизана, али је већ следећу кући добила Војводину са 2:1 што показује да је тај тим постигао форму половином првенства.

Имали су пехове на почетку, али су радом успели да дођу у сам врх, тј. међу осам екипа на табели. Они су имали дан више за одмор, играју на домаћем терену и сигурно ће желети да са победом заврше полусезону и да нам приђу на три бода.

Очекујем тежак терен за игру, морамо се договорити да одиграмо такмичарску утакмицу да извучемо што повољнији резултат."

Фудбалер Напретка Ненад Шљивић је рекао да без обзира на умор после 20 одиграних утакмица фудбалери Напретка морају да пруже свој максимум и у предстојећој утакмици:

" Иако је Јавор успешан у последњих неколико кола, нама то не даје за право да можемо да се опустимо. Ми морамо да дамо свој максимум, умор је присутан, али морамо да остваримо што бољи резултат. Мислим да ће то бити добра утакмица, Јавор има искусне играче, требаће нам среће и мотива да на одмор одемо са сва три освојена бода."

Незванична фејсбук страна ФК Напредак,са преко 20000 пратилаца, упутила је отворено писмо председнику клуба Марку Мишковићу, у коме се између осталог каже:

" Жеља нас навијача је да Бојан Миладиновић постане спортски директор и тако од јануара буде помоћ свима нама који клубу желимо добро, јер велика борба за јачање темеља водиће се пре него започне пролећна трка за бодове.

Уз веру да је ово и Бојанов мотив, као и уверење да сви заједно хоћемо добробит клубу, желимо да вас обојицу замолимо да статус спортског директора одмах припадне човеку у кога не сумњамо и пружамо вам подршку за нови велики корак ка европском Напретку.

Увек верни,
Навијачи ФК Напредак"

А какве су амбиције Бојана Миладиновића?

" Лепо је чути тако нешто. Ја сам и даље фудбалер, али гледам у будућност. Напредак је мој клуб и прва љубав, нормално је да имам амбиција, и то ће бити тема разговора по завршетку јесењег дела сезоне."

Утакмица Јавор-Напредак игра се у среду 14.децембра у 13:00 на градском стадиону у Ивањици.