децембар 8, 2016 admin

 

20161208_125922 

И за рођендан радно

 

Фудбалски клуб Напредак је данас напунио 70 година. Причу о нашем "Градском" испричаћемо у петак 9.децембра у оквиру свечане Академије поводом 70. годишњице клуба. Данас је било радно. Спрема се утакмица 20.кола, за нас најзначајнија у овом делу првенства.

Тренер Напретка Драган Ивановић не крије да је сачувао неке играче за предстојећи дерби:

" Ова утакмица је за нас врло значајна, и од ње зависи да ли ћемо задржати четврту позицију која води у Европу. Утакмицу против Младости из Лучана ће игради пун састав Напретка који је и изнео већи део првенства. Циљ ми је да пред нашом публиком будемо у најјачем саставу и да им се одужимо за сву подршку пружену до сада. Мени као тренеру је стало да у утакмици против Младости будемо добро организовани, чврсти и очекујем добру утакмицу против доброг противника и биће ми задовољство да завршимо победом овај јесењи део".

Бојан Миладиновић и Ненад Шљивић, фудбалери Напретка, позвали су навијаче да у што већем броју дођу на стадион и пруже као и увек пуну подршку.

Утакмица Напредак - Младост игра се у суботу 10.децембра у 13:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Улаз је слободан.