септембар 28, 2016 admin

dsc_4386 

 

 И Гобељић на Муслиновом списку

" Јел" се шалиш?", видно узбуђен и опрезан питао је Гобељић када је чуо вест да је и он добио позив Селектора,-"Човече,  па ово је остварење сна!" биле су речи које је Марко Гобељић изговорио. У овом тренутку администратор сајта није баш сигуран каква би реакција била да је уследио позив из неког иностраног клуба, али свакако не могу да се отмем утиску да не би била овако  поносна и радосна.

Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин брзо је нашао решење и замену за  четворицу играча које Војводина није пустила,преноси агенција Бета.

Списку играча из Супер лиге који ће у четвртак играти против репрезентације Катара пријатељску утакмицу додати су Марко Гобељић из Напретка, Јован Ђокић из Јавора и Никола Станковић из Радничког из Ниша.

Они су накнадно прикључени тиму, пошто је Војводина одлучила да не дозволи четворици својих играча да путују у Катар.

Одлука Војводине изазвала је велику буру у српској фудбалској јавности, а новосадски клуб је образложио да су та четворица играча лакше повређени и да није препоручљиво да путују.

Сви остали играчи који су се нашли на списку, укључујући фудбалере Партизана, Црвене звезде, Рада, Вождовца, Радничког, Напретка, Младости и Чукаричког добили су дозволу својих клубова да путују у Катар, упркос томе што ће се за викенд играти редовно коло домаћег првенства.

Муслин је за предстојећу утакмицу позвао петорицу играча Војводине, а само је Владимир Ковачевић добио дозволу да путује.

Екипа сачињена од играча из Суперлиге данас путује у Катар, где ће у четвртак од 18 часова по средњеевропском времену играти против домаће репрезентације.

 

puma

puma

puma

puma