октобар 18, 2016 admin

20161018_144052 

 

 У Напретку до јуна 2018.

Марко Гобељић (1992.) и Слободан Урошевић (1994.) продужили су уговоре са Фудбалским клубом Напредак до летњег прелазног рока 2018.године. На овај потез двојица стандардних првотимаца су се одлучили из захвалности према клубу у коме су се афирмисали као играчи.

Уговори су потписани у  присуству генералног секретара клуба Драгана Пајића. 

Марко Гобељић је у Напредак дошао из Слоге Краљево која је тада била прволигаш, а Урошевић, као млади репрезентативац, освајач европског злата, из београдског Рада. Сагласни су обојица - Напредак је одлична средина за развој младих играча:

"Напредак је велики клуб и добра средина за младе играче. Мени је ово већ трећа година у клубу, у коме се ради максимално професионално, где навијачи дишу за фудбал, а управа даје максималну подршку. Овде се осећам лепо и захвалан сам свима на томе. Ово је израз моје захвалности и председнику клуба Марку Мишковићу, што ми је дата шанса да те 2013.године заиграм у Напретку.

Надам се да ћемо наставити са добрим резултатима и у наставку првенства", рекао је Марко Гобељић наком потписивања уговора.

Слободан Урошевић је прошле сезоне био на позајмици у Белгијском Лувену, а почетком летњег припремног периода се вратио у Напредак:

"Гобеља и ја смо истовремено дошли у Напредак, тако да нам је истовремено и истицао уговор. Желели смо да продужимо уговоре, као захвалност Напретку и свим људима овде у Крушевцу који су били уз нас."

Урошевић и Гобељић су се нашли на списку Селектора Муслина, као репрезентативци Супер лиге, и одиграли су пријатељску  утакмицу Катар-Србија:

"За нас је то било огромно искуство. Мислим да смо оставили добар утисак, а остало је на Селектору", преноси своје утиске Урошевић, а Гобељић додаје:

".Велика је част играти за репрезентацију".

Обојица за пар година себе виде у иностранству, европски клубови, а какве партије пружају у досадашњем току првенства није искључено да ће то иностранство доћи раније, можда већ на зиму.

 

 

puma

puma

puma

puma