август 12, 2016 admin

 12082016

 Формацијски без промене у Лучанима

 

У петом колу Супер лиге Напредак гостује екипи Младости из Лучана. Најављујући предстојећу утакмицу,стратег Напретка Драган Ивановић је са великим уважавањем говорио о противнику кога предводи тренер Ненад Миловановић добар познавалац прилика у нашем клубу : 

 

" Младост из Лучана последњих пар година бележи добре резултате.То је озбиљан тим предвођен озбиљним стручњаком тако да нас очекује изузетно исцрпна и захтевна утакмица на сваком нивоу. Што се тиче физичке спремности,обе екипе су играле у среду, ми са Војводином, они са Металцем,и ту смо у сличној позицији.Мислим да ће одлучити индивидуални квалитет играча.

Радује ме што ћу моћи да рачунам на Бојана Миладиновића,кога сам позвао да присуствује конференцији јер је од великог психолошког значаја да се он враћа у тим. Жарковић има право наступа,што је добро,јер нам је одбрамбена линија прилично оптерећена у ове четири утакмице и ту ће бити рокада.

Најосетљивији смо у везном реду и ту имамо проблем због Вулићеве повреде.Биће тешка утакмица и максимално ћемо се припремити да покушамо да останемо непоражени у Лучанима."

Осврћући се још једном на мањак играча у екипи Напретка, шеф стручног штаба Драган Ивановић је рекао да је приоритет оспособити Бељића,као играча са индивидуалним квалитетом,јер нам престоје утакмице са противницима који неће играти отворено.

Иако за Лучане неће моћи да рачуна на Вулића и Маркоског, после дужег одсуства због санирања повреде, у тим се враћа Бојан Миладиновић :

"Надам се да ће моја помоћ екипи бити значајна.За своје саиграче који немају велико суперлигашко искуство могу да кажем да су то добри момци који добро знају значење речи професионалац и како се треба опходити на терену и ван њега. Не постоје разлози за страх од наредног гостовања. Очекујем да ћемо показати своје право лице и остварити позитиван резултат у Лучанима."

Утакмица Младост - Напредак игра се у недељу 14.августа са почетком у 20:00 на стадиону Фудбалског клуба Младост у Лучанима.

 

 

puma

puma

puma

puma