април 15, 2017 admin

 Добри резултати предуслов за Европу!

 

Напредак је на четвртој позицији на крају "регуларног" дела шампионата! Следи нам борба у плеј-офу за место у Европи. Прва препрека је "Стара дама". Утакмица Војводина-Напредак игра се у уторак 18.априла од 19:00 часова на стадиону ФК Војводина у Новом Саду:

" Чека нас тешка утакмица и квалитетан противник. Војводина је екипа која добро игра, у последње време имају кризу резултата, али по шансама и игри они су екипа која заслужује свако поштовање и сигурно је да нису случајно на трећем месту табеле. 

Четврто место Напредак може задржати само добрим резултатом. Наравно знамо да Војводини треба победа. И ми очекујемо да одиграмо добро, пружимо максимум и да се представимо у што бољем светлу у Новом Саду. Тако ћемо и изаћи на терен - да се надигравамо, а видећемо на крају какав ће резултат бити", рекао је шеф стручног штаба Напретка Вук Рашовић.

Фудбалер Напретка Милош Цветковић свестан је да неће имати лак задатак у Новом Саду:

" Чека нас тешка утакмица. Екипа Војводине добро игра кући, и чека нас тешка утакмица. Ми имамо свој циљ и надамо се најбољем резултату".

Од играча Напретка на располагању стручном штабу неће бити само Слободан Урошевић, који ће због жутих картона паузирати у Новом Саду. Утакмица ФК Војводина-ФК Напредак игра се у уторак 18.априла у 19:00 часова на стадиону ФК Војводина у Новом Саду.