април 18, 2018 admin

 

Добро смо отворили серију утакмица

Екипа Напретка је одлично стартовала у плејофу победом над Војводином. У петак 20.априла игра се 32.коло СЛ, у коме Напредак гостује Вождовцу:

"У наредних десет дана играмо три утакмице, од којих је прва против Вождовца. Вождовац је, по квалитету, екипа слична екипама које су у плејофу не рачунајући Звезду и Партизан. Они су квалитативно једнаки Спартаку, Радничком, Чукаричком, тако да нас очекује озбиљна утакмица и прилично непријатна обзиром на услове у којима ћемо играти, а они су за домаћина прихватљивији.

Без обзира на то, ми имамо обавезу према клубу, према себи, пре свега, и нашим навијачима, да пружимо максимум. О Вождовцу знамо све, не плашимо се физички, јер смо бољи од свих у лиги. Треба изнети тих 90 минута и пробати да направимо добар резултат, који ће нас одржати у концентрацији и у наредне две утакмице", рекао је шеф струке Напретка Милорад Косановић најављујући предстојећу утакмицу.

Осим повређених Николића и Ивановића сви играчи су на располагању стручном штабу. Утакмица Вождовац -Напредак игра се у петак 20.04.2018. од 18:00 часова уз директан телевизијски пренос на Арени.