мај 9, 2019 admin

Дерби за поздрав публици

Последњу утакмицу у овој сезони пред домаћом публиком Напредак игра у суботу 11.маја од 16:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Противник је Нишки Раднички, па тиме ова утакмица добија на значају јер је у питању комшијски дерби,иако такмичарски нема значај ни за једну екипу:

" Долази нам тим који може да буде инспиративни противник, може да се одигра добра утакмица и да се на леп начин опростимо од навијача. Лично бих волео да је утакмица дошла у моменту када је имала такмичарског значаја, овако је она у другом плану Радничком, јер играју куп утакмицу три дана касније. Без обзира на то ми ћемо покушати да одиграмо и ову утакмицу максимално озбиљно, попут прошле против Партизана, да би себи показали колико то можемо.

Утакмица је изазов за младе играче, као и последња коју будемо играли у овом првенству. Очекујем добру утакмицу против тима са којим можете да се "измерите" да би сте видели где сте."

Због картона на утакмици неће наступити Никола Петровић и Маринковић, а повређени су Илић, Вешковац и Баха. 

Утакмица 37.кола СЛ, Напредак-Раднички игра се у суботу 11.маја од 16:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Улазнице за утакмицу биће пуштене у продају на дан утакмице од 10:00 часова на билетарницама стадиона.