септембар 28, 2018 admin

 

Да бодови остану кући

Шеф стручног штаба Напретка Милорад Косановић рекао је да његовим играчима не представља проблем распоред утакмица,иако ће недељна утакмица бити трећа у седам дана.

У недељу 30.септембра Напредак дочекује Чукарички. Утакмица се игра на стадиону Младост у Крушевцу са почетком у 19:00 часова.

"Немамо никаквих проблема.Сви играчи су на располагању,осим Ивановића. За нас је утакмица против Чукаричког битна,то је екипа из горњег дела табеле, али ми морамо и можемо да одиграмо добро ту утакмицу. Пробаћемо да наставимо серију победа коју је Звезда прекинула, и да узмемо сва три бода.

Неће бити лако, биће доста тешко, али је то изазов. Очекујем да ће утакмица,обострано,бити чврста,с тим да ми играмо кући и да морамо да се скоцентришемо толико да у тих 90 минута направимо резултат.

Сви играчи су на располагању, а играће они који су овог момента у односу на баланс тима најпотребнији, а млађи ће се полако прикључивати да би били спремни на оно што нас можда чека на пролеће", рекао је шеф струке Напретка,најављујући недељну утакмицу.

Фудбалер Напретка Немања Петровић рекао је да Чукарички за нас не представља непознаницу,обзиром да смо се у прошлогодишњем првенству састали четири пута:

" Ми играмо на нашем стадиону. Чукарички добро познајемо,тачно је да имају новог тренера у односу на прошлу годину,па је вероватно и стил игре другачији,али утакмица је пред нама и ми ћемо забележити нова три поена".

Улазнице за утакмицу Напредак-Чукарички биће пуштене у продају на дан утакмице од 10:00 сати на билетарницама стадиона Младост у Крушевцу. Цене улазница су: север 150, исток 250, запад један 300, запад два 400 динара.Јужна трибина се неће отварати за публику, а власници сезонских улазница за југ,моћи ће да утакмицу гледају са северне трибине.