март 29, 2019 admin

 Циљ је остати у плеј офу

Фудбалери Напретка су репрезентативну паузу искористили на добар начин, радећи две недеље на стварима које су биле преко потребне и играчима и тиму, рекао је данас шеф струке  Напретка, Милорад Косановић, окупљеним новинарима, најављујући утакмицу 28.кола СЛ:

"Утакмицом против Партизана отварамо период од седам дана у оквиру ког ћемо одиграти три утакмице, и тако привести овај део првенства крају. У овом моменту нама је сваки бод важан и  надам се да ћемо кроз такмичење освојити довољан број бодова да останемо у горњем делу табеле, што би био велики успех за тим који је овог пролећа играо за Напредак.

Илић и Петровић Немања су повређени, а поред њих двојице, због казне, неће наступити Рушевић и Баха. Екипа добро изгледа и мислим да ће дати свој максимум, како против Партизана,тако и на преостале две утакмице. Важно је да се истакмичимо до краја и уз мало среће одрадимо посао који је потребан овом клубу у овом моменту," рекао је Косановић.

Улазнице за утакмицу Напредак-Партизан, која се игра у недељу 31.марта од 17:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу, биће пуштене у продају у суботу 30.марта на билетарницама стадиона. Радно време билетарница је од 10:00 до 18:00, а цена улазница је: север 200, југ 400, исток 500, запад један 600 и запад два 700 динара.

На један лични документ могу се купити четири улазнице. Утакмица је програшена утакмицом високог ризика.