мај 3, 2018 admin

Боранијашевић: Бољи нека победи!

Утакмица 35.кола Суперлиге Србије,Партизан-Напредак, игра се у суботу 5.маја са почетком у 18:00 часова на стадиону ФК Партизан у Београду уз директан пренос на Арени 1.

Шеф стрчног штаба Напретка,Милорад Косановић, рекао је окупљеним новинарима да је екипа Напретка спремна за све утакмице,али да у прилог екипи Напрека не иде спортска нелагодност јер је Напредак све утакмице у плејофу одиграо добро:

" Нисмо били у подређеном положају ни на  једној утакмици, за разлику од других. Резултат нас на жалост није испратио, много смо и сами криви због пропуштених шанси.Наш циљ је да плејоф одиграмо најбоље што можемо, извршимо проверу квалитета којим располажемо, да видимо како ћемо следеће сезоне.

Било би лепше да смо бодовно ближи, па бисмо имали и додатни мотив који би тим повукао још за десетак процената на горе. Партизан се не разликује од других тимова, тако да ћемо имати сличан посоа као против Звезде. Морамо дати свој максимум,ми смо спремни за то, ови момци се не плаше никога, поштују све, али највише поштују себе.

Са таквим жељама и намерама ћемо отићи за Београд, а колико ћемо успети у томе зависи опет само од нас, наше концентрације, и да одиграмо како смо играли цело првенство."

Никола Боранијашевић фудбалер Напретка сматра да против Партизана може, али са максималном концентрацијом:

"Од почетка до краја, односно последњег звиждука неће бити лако, иако Партизан има успоне и падове, као што смо их и ми имали ове сезоне. Њих чека и битна Куп утакмица, тако да ко год буде играо од њих,даће свој максимум да се докаже, а ми на то морамо одговорити максимално ангажовано на свим позицијама. Шансе морамо да искористимо, надам се да ћемо их имати,идемо да играмо фудбал па бољи нека победи".