април 23, 2019 admin

Бодови за мирну завршницу

Следећи противник Напретка је екипа Пролетера, која се као новајлија у лиги пласирала у плејоф. Утакмица 33.кола СЛ игра се у четвртак 25.априла у 18:00 часова ан стадиону Младост у Крушевцу. Тим поводом данас је одржаан конференција за медије на којој је говорио Милорад Косановић, шеф стручног штаба Фудбалског клуба Напредак:

" Противника треба поштовати, али га се не треба плашити. Пролетер је пружио доста добрих игара ове године, има много играча који су играли добар фудбал и то треба поштовати. 

Очекујем добру утакмицу, јер ће Пролетер овде доћи по бодове, а ми смо почели да играмо много бољи фудбал него што је то било почетком овог дела првенства и надам се да ћемо задржати концентрацију и у овој утакмици.

Ово је прилика да освојимо још три бода и да онда на миран начин уђемо у завршницу првенства. Мислим да смо у стању да поновимо утакмицу која би требало да личи на ону против Војводине."

Косановић је изразио задовољство радом и залагањем младих играча који су добили прилику да наступају у плејофу:

"Они су из утакмице у утакмицу све бољи. И појединачно и екипно. Без обзира на снагу противника ми морамо да покажемо шта ми можемо. Нису ту више резултати мера вредности, већ једноставно начин на који пружаш отпор у односу на снагу и квалитет противника.Мислим да ће момци то успети да изнесу до краја првенства."

Карте за утакмицу Напредак-Пролетер ће се продавати на дан утакмице, од 10:00 сати на билетарницама стадиона Младост у Крушевцу. Цене карата су: север и југ 150, исток 250, запад један 300, запад два 400 динара.