новембар 2, 2017 admin

 

Ђерић: Бићу најбољи стрелац Лиге!

Након 15 одиграних утакмица, Напредак се налази на седмој позицији са 23 освојена бода. У последњих пет утакмица, од доласка шефа стручног штаба Милорада Косановића, освојено је 12 бодова у првенству и Напредак се пласирао у 1/4 финале Купа Србије. Довољно разлога да се са пуним правом очекује наставак добрих игара:

" Позиција Рада на табели не даје праву слику вредности тог тима. Играју много боље него што то бодови показују, али је евидентан проблем са реализацијом. Ми морамо најозбиљније ући у ту утакмицу ако желимо да направимо позитиван резултат. 

Код нас се ствари развијају у добром правцу и не постоји разлог да ми не наставимо са понашањем каквим смо имали на последњих неколико утакмица тако да мислим да ми можемо да наставимо серију добрих игара. Сам резултат је нешто што зависи од много фактора, али наше је право да желимо да одемо у Београд и направимо резултат који ће нам највише одговарати".

Голгетер Напретка Урош Ђерић је иза себе оставио један тежак период опоравка од повреда, а својим играма у последњих неколико утакмица показује да је играч на кога озбиљно може да се  рачуна:

" Сигуран сам да сам оправдао моје довођење у Напредак и мислим да екипа добро игра, а ако екипа добро игра онда нема никаквих проблема да ћу ја бити један од најбољих стрелаца у лиги. Не могу то да обећам, али даћу све од себе,како сада против Рада тако и у наредним утакмицама ".

Утакмица Рад-Напредак игра се у суботу 4.новембра у 19:00 часова на стадиону Краљ Петар Први у Београду.