август 7, 2017 admin

Биће великих промена!

Након пораза пред крушевачком публиком, шеф стручног штаба Ненад Сакић најавио велике промене у екипи пред утакмицу против ОФК Бачке:

" Знамо доста о екипи Бачке, урадили смо припрему и сигурно је да нас чека тешка утакмица јер је то екипа која нема ни један бод, играју пред домаћом публиком и сигурно ће бити мотивисани да дођу до бодова.

После старта који нико од нас није могао да замисли, и нама су бодови преко потребни, и време је да кренемо узлазном линијом.

Пораз против Радника је за мене, лично, највећи пораз у каријери. Треба подићи главу и што пре изаћи и показати карактер који нас је красио. У ове три утакмице, једино полувреме где екипа није испунила моја очекивања је било против Чукаричког.

Ја играчима ни сада не могу да замерим на залагању ништа, на игри да, али на залагању не. Постоје лоши периоди, али се надам да ћемо изаћи из ове кризе."

Сакић је потпуно свестан чињенице да тренер Бачке одлично познаје Напредак, и искористио је прилику да похвали свог колегу Драгана Ивановића:

"У време Ивановића Напредак је играо најбољи фудбал у Србији " рекао је Сакић. 

Фудбалер Напретка, Слободан Урошевић, извинио се навијачима са којима је ушао у сукоб на утакмици против Радника:

" Има дана када једноставно не иде. Када је адреналин на високом нивоу, и када си и сам свестан да ти не иде, дешава се да се изговоре неке речи због којих се касније кајеш. Ја сам по завршетку утакмице пришао навијачима и разговарао са њима.

Ми морамо да превазиђемо насталу ситуацију. Моји саиграчи и ја имамо превелику жељу да остваримо победу и надамо се да ће већ од следеће утакмице све кренути на боље. Мотива имамо, и морамо и можемо само боље".

Утакмица ОФК Бачка-Напредак игра се у среду 9.августа на стадиону Славко Малетин Вава у Бачкој Паланци, с апочетком у 18:00 часова.