новембар 16, 2017 admin

 

Биће тешко и напорно!

У суботу 18.новембра са почетком у 17:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу, у директном сусрету две екипе које се боре за горњи део табеле, Напредак ће дочекати Чукарички. Биће то празник за све љубитеље фудбала у Крушевцу, након скоро месец дана не играња на домаћем терену и двонедељне паузе, када је лопта у првенству мировала:

"Чукарички је врло коректан противник који ће доћи у Крушевца да направи најбољи резултат који може. Играће агресивно, отворено, орјентисано ка нападу и победи и на нама је да то прихватимо.

Ми морамо да будемо концентрисани 90 минута, да уђемо у утакмицу на исти,ако не и бољи начин и да се такмичимо 90 минута. Биће тешко и напорно, али у томе је драж и лепота фудбала. Пре свега очекујем једну добру утакмицу, а надам се да смо довољно спремни да одговоримо суботњем изазову", рекао је шеф стручног штаба Милорад Косановић, најављујући суботњу утакицу. 

Бојан Миладиновић је због повреде прескочио утакмицу против Рада, а колико је недостајао екипи најбоље говори резултат:

" Потпуно сам спреман, повреда је иза мене, а на тренеру је да одлучи да ли ћу играти утакмицу или не. Ми смо спремни, и надамо се позитивном резултату у суботу".

Маркоски, Урошевић и Ивановић ће због повреда изостати и са ове утакмице, а неизвесно је учешће и Симоновића који се данас враћа из Кореје,након наступа за А селекцију Србије.

Улазнице за утакмицу Напредак-Чукарички биће пуштене у продају на дан утакмице од 10:00 сати на благајнама стадиона Младост у Крушевцу. Цене улазница су непромењене.