јул 29, 2016 admin

20160729_125815 

Без тензије и притиска,знамо ко нам долази у госте

 

"У недељу ћемо видети колико смо спремни за утакмицу", шаљивим тоном започео је обраћање шеф стручног штаба Напретка Драган Ивановић окупљеним новинарима. Након дебија тренера а и многих играча који су били прволигаши, шеф струке Напретка еј рекао да га у недељу очекује прави деби,пред домаћом публиком:

"Задовољан сам резултатом првог кола и са великим расположењем и оптимизмом очекујемо утакмицу са Партизаном. Играчи су видно расположени, без тензије и притиска, знамо да је Партизан фаворит и да су оптимисти пред нашу утакмицу. Знамо и да им је ово утакмица бити или не бити да би повратили свој оптимизам јер су испали из квалификација за Лигу Европе".

Узимајући у обзир да противник у последње три утакмице није постигао погодак, играч Напретка Ненад Шљивић сматра да то може да буде тас на страни Напретка:

"Након доброг посла у првом колу, штета би било да сада станемо. Овај колектив има спортског духа да у недељу пружи једну добру представу и драго ми је што смо у друштву најбољих, и што сам се и ја вратио кући. Партизан јесте фаворит али и ми у нашим редовима имамо адуте који могу да искористе сваку слабост противника.

Обећавам да ћемо изаћи на терен да се боримо, а све је у Божјим рукама и нашим ногама и главама.Надамо се добром резултату".

Осим повређеног Миладиновића, сви остали играчи су на располагању шефу стручног штаба. 

Утакмица се игра у недељу 31.јула у 19:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу.

Улазнице ће се продавати и на сам дан утакмице,на билетарницама свих страна на стадиону Младост. Капије стадиона биће отворене од 16:00 часова. Молимо све навијаче оба клуба, да на време обезбеде своје улазнице и тиме смање стварање непотребних гужви на сам дан утакмице.

puma

puma

puma

puma