септембар 30, 2016 admin

20160930_120202

 Без дисциплине и борбености нема резултата

У недељу 2.октобра у оквиру 11.кола СЛ, Напредак гостује екипи Радника из Сурдулице. Најављујући утакмицу шеф стручног штаба Напретка Драган Ивановић рекао је да је екипа Радника много тога променила у играчком кадру од утакмице коју су одиграли са Напретком непосредно пред почетак првенства, као "генералну пробу":

" Та утакмица није била право мерило, јер су обе екипе биле у фази формирања тима. Бодовно смо ми сада у предности, што нам не даје за право да се понашамо препотентно. Знамо ко смо у овом моменту и знамо да без велике борбености читавог тима, дисциплине, ангажованости не можемо доћи до позитивног резултата.

Екипа Радника је прошле сезоне играла у плеј офу, бодовно мало у овом моменту заостају, али у утакмици против Вождовца су већ у првом полувремену водили са 3-0. Њихов нови тренер Нешко Миловановић је водио доста клубова, тако да нас очекује прави првенствени меч, и биће веома занимљива утакмица".

Здравствени билтен фудбалера Напретка је на завидном нивоу, осим Фримпонга који је обновио  повреду на тренингу и неће наступати у Сурдулици, сви остали играчи су на располагању стручном штабу. Сутра се у клуб очекује и повратак репрезентативаца Урошевића и Гобељића.

Фудбалер Напретка Ненад Шљивић сматра да недељна утакмица у Сурдулици носи и посебан значај, обзиром да предходи репрезентативној паузи:

" У досадашњем току првенства ми смо показали да смо озбиљна и квалитетна екипа, и од нас све зависи. Победнички дух који гајимо би требало да остане на истом нивоу и на добром смо путу да остваримо тај циљани резултат. У Сурдулицу идемо да се надигравамо и мишљења сам да можемо да се вратимо са повољним резултатом".

Утакмица ФК Радник - ФК Напредак игра се у недељу 2.октобра у 19:00 часова на стадиону ФК Радник у Сурдулици.

 

puma

puma

puma

puma