јануар 30, 2018 admin

Дан осми

Данас је на програму друга припремна утакмица екипе Напретка. Противник је Ворскла Полтава, а утакмица се игра на теренима Camelia Side Hotel.

Слободно пре подне фудбалера Напретка искористили смо за разговор са "новајлијама".

Како теку припреме и да ли је процес уклапања у екипу био тежак?

 

Стефан Николић:

" Припреме теку одлично. радимо напорно, максимално озбиљно да би смо спремни дочекали пролећни део шампионата. Момци су ме одлично прихватили, као и стручни штаб".

Анес Рушевић:

"Све је одлично. Имамо малих пехова са повредама, али хвала Богу ништа није озбиљно.Момци су ме супер прихватили и хвала им.

Тренинзи су одлични, тренер и стручни штаб најбољи. Мало нас умор стиже, али тако мора. Припреме су то. Само да овако наставимо..." 

Мирољуб Костић:

"Све тече у најбољем реду. Смештај и услови за тренинге су идеални. Саиграчи су ме јако добро прихватили. Стручни штаб добро ради и сви се трудимо да одрадимо све што тренер Косановић тражи од нас."

Ђуро Зец:

" Припреме теку одлично, имамо одличне услове за рад и све је у најбољем реду. Саиграчи су ме лепо прихватили. Пар момака познајем од раније, па су ми помогли да се брже уклопим у тим".

Милош Остојић:

" Све је одлично и добро се ради. Лично сам још увек у фази прилагођавања. Екипа је одлична, момци су сјајни, и уклапање је било експресно, није ми требало много времена".

Милан Басрак:

" Радимо јако и напорно. Услови за рад су сјајни, од хотела до терена и теретане. Одиграли смо једну утакмицу, још две су пред нама. Надам се да ћемо спремни дочекати наставак првенства. Саиграчи су супер, нас "новајлије" су сви супер прихватили, а ми се трудимо да се што боље уклопимо у тим".