мај 31, 2013 admin

Потврђено место лидера на тебели

Фудбалери Напретка су победом у 33. колу против Борца потврдили место лидера на табели Прве лиге Србије и подигли пехар намењен овосезонском шампиону.

Кад је судија Александар Васић означио крај комшијског дербија, небо над Багдалом је обасјало безброј различитих ракетних букета.

Величанственим ватрометом, којим су корпорација Трајал и Градска управа честитали фудбалерима Напретка освајање првог места и повратак међу Суперлигаше, спуштена је завеса на успешну сезону.

Остало је да се одигра још дерби против Вождовца на БАСК Арени који ће као и са Чачанима бити пука формалност.

Капитен Миросављевић се појавио на терену пред почетак утакмице да прими пехар а потом је отишао на клупу попут Гаврића, Бојића, Регана, јер је тренер Ненад Миловановић одлучио да провери резервисте и против ривала, који је такође имао суперлигашке амбиције.
Прва шанса виђена је у 11. минуту, после лепе акције Живковић је одлично шутирао а Ђуричић крајњим напором скренуо лопту у корнер.

Након ударца из угла омалени везиста, за кога тренер Миловановић тврди да је велики зналац, али склон треми, Стеван Живковић, је потврдио мишљење учитеља и ефектним ударцем матирао голмана гостију.

Сударили су се у 49. минуту, после корнера, Ндијае и Јаничић са штопером Чачана Бабићем, попадали на траву, а лопта је експресно пренета на супротну страну. Прихватио је Мартиновић на 20 метара и силовито ударио по земљи и сместио је у десни доњи угао Напретковог гола.

Да се весеље крунише победом потврдио се Удовичић, у 87. минуту матирао је запаженог Анђелка Ђуричића и приморао га да други пут вади лопту из мреже, потом је славље могло да почне.

puma

puma

puma

puma