јун 7, 2012 admin

Ненад Миловановић, нови шеф стручног штаба

Фудбалски клуб Напредак представио је новог шефа стручног штаба, Ненада Миловановића, који ће од предстојеће сезоне преузети бригу о екипи. Бивши фудбалер и искусни тренер свестан је великих очекивања челника и навијача крушевачког Напретка и верује да ће његово знање и искуство помоћи у зацртаном путу ка пласману у Суперлигу.

"Ја сам само зрно песка у мору. Напредак је и са мном и без мене један од стожера нашег фудбала, а јасно је да, нарочито због успеха које је показао у протеклих пола године, заслужује да се нађе у Суперлиги. Без лажне скромности, морамо да покушамо да направимо тим који ће бити такмичарски јак и који ће морати да обезбеди позицију која води у елитни ранг такмичења. Велики је изазов пред нама али не сумњам да ћемо у томе успети", рекао је Миловановић.

Задовољство доласком новог шефа стручног штаба истакли су председник клуба Горан Карић и спортски директор Владимир Матијашевић.

Ненад Миловановић има богато искуство у тренирању суперлигашких клубова, а управо враћање Напретка у елитни ранг биће му и приоритетни задатак на новој позицији. Миловановића чекају велике обавезе и изазови, али сам сигуран да је довођење истакнутог фудбалског стручњака прави потез. Играчи воле чврсте, одлучне тренере који могу да их инспиришу добрим тренинзима, интелигентним тактикама и да их подигну речима, а Ненад Миловановић има све те атрибуте", истакао је на конференцији за новинаре председник ФК Напредак, Горан Карић.

Ненад Миловановић, познат по надимку Нешко, рођен је 1969.године, а у својој тренерској каријери водио је екипе Младости из Лучана, чачанског Борца, Јагодине и Металца. У Напретку му најпре предстоји склапање мозаика екипе током прелазног рока, а онда следе припреме за наредну сезону у којој Крушевљани, већ по обичају, имају велике амбиције .

На сајту агенције Тањуг можете погледати и видео галерију са конференције за новинаре на којој је представљен Миловановић, као и изјаве новог шефа стручног штаба, али и Председника Горана Карића.

puma

puma

puma

puma