мај 16, 2016 admin

Напредак обезбедио пласман у Супер лигу Србије!

Фудбалери Напретка, победом над-Бачком, и математички обезбедили пласман у супер лигу Србије:

"Ова утакмица је посвећена бившем шефу Богићу Богићевићу. Момци су показали карактер, да смо тим, одиграли су ову утакмицу за нјега и рекли су ми у свлачионици да га у име свих играча поздравим. Позвали смо га и телефоном, момци су му певали и жао нам је што није са нама, јер већи део заслуга за све резултате напретка је нјегов.

Сама утакмица је била прави дерби, са пуно темпа, дуела, дисциплине и ту се чекало ко ће мање тактичких грешака да направи. На нашу срећу ми смо први дочекали", рекао је Иван Стефановић, асистент тренера Напретка.

Тренер Бачке, Спасоје Јелачић, први је честитао Напретку пласман у Супер лигу:

"Честитам Фудбалском клубу Напредак освојено прво место и пласман у Супер лигу Србије. Исто тако желим свом ценјеном колеги и шефу стручног штаба Напретка Богићу Богићевићу да добије најзначајнију фудбалску утакмицу, а то је за нјега животна утакмица. Мислим да је моја екипа у првом полувремену доста тога показала, али смо остали недоречени. Нисмо успели да угрозимо до краја екипу Напретка. Наравно да је Напредак, који има сјајне индивидуалце, успео пред крај утакмице да нас казни, и ту се утакмица преломила."

У среду, 4. маја, Напредак гостује Колубари у оквиру 25. кола ПЛС.

puma

puma

puma

puma