март 15, 2012 admin

Изабран нови управни одбор

Крушевац, 15. март 2012.године "Данас је у Крушевачком позоришту одржана Скупштина фудбалског клуба Напредак, на којој је испред више од стотину званица, изабран нови Управни одбор на чијем ће челу бити Горан Карић, генерални директор Делта Спорта и потпредседник Делта Холдинга. На овој скупштини је усвојен и нови Статут клуба, који је у потпуности усклађен с новим Законом о спорту, што представља још један корак у модернизацији фудбалског клуба Напредак и жељи да се овај клуб подигне на виши ниво.

Нови Управни одбор бројаће девет чланова, а поред новог председника Горана Карића у њему ће бити и Јордан Џаковић, Гордан Стефановић, Владимир Арсић, Драгића Бинић, Жарко Анђелковић, Даница Ђорђевић, Владимир Матијашевић и Воја Жанетић.

"Уложити време и труд у велики клуб је ствар љубави према спорту, бизниса или хобија. Уложити време и труд да би један клуб постао поново велики у граду коме то много значи, то је више од свега претходно наведеног. Бољи Напредак значи веселије људе, позитивну атмосферу, оптимизам и радост, а све то Крушевцу, једном потенцијалном Ливерпулу или Дортмунду Балкана, и те како много може да значи. Створити не само бољи клуб, него и допринети да један град буде бољи, велика је и лепа ствар, коју с радошћу прихватамо као свој задатак“ рекао је Горан Карић, пошто је изгласан за председника Управног одбора.

По завршетку званичног дела Скупштине у Позоришту је уприличен и коктелкојим су сви присутни подржали Напредак у новим, будућим победама.

puma

puma

puma

puma