mart 31, 2019 Omladinska škola

"Tripl-dabl" ovog vikenda za OFŠ

Omladinci FK“Napredak-FK“Radnik  2:1

 U subotu 30.03.2019 godine po Napredak je ugostio ekipu Radnika iz Surdulice .

Od samog početka utakmice domaćin je krenuo ofanzivnom igrom.Igra je bila veoma interesanta za publiku ali gosti su u 30’ .minutu postigli pogodak i zatresli domaću mrežu.Domaćin se nije predao ,imao je čak 4 stoprocentne šanše za pogodak koje nije realizovao.Na odmor se odlazi sa rezultatom od 0:1 .

Drugo poluvreme Napredak se nije predao već pojačao svoje napade .U 70’ minutu dosuđenjen je kazneni udarac za  domaćine koji je realizovao Pecić. I dalji tok utakmice je bio veoma  dinamičan ,i u 88 ’ miinutu za domaću ekipu Zdravković postiže drugi pogodak .Gosti nezadovoljni  zbog postignutog gola napuštaju teren.Posle čekanja od 3 minuta utakmica je trajno prekinuta sa konačnim rezultatom od 2:1.

Tenzija je bila pristna tokom cele utakmice i očigledna želja za pobedom oba tima. Još jedna veoma teška i velika pobeda  ostavljena je iza FK“Napredka“ .

 Teren: Jakšino igralište Kruševac

Sudija: Jakovljević Slaviša (Kruševac)

Strelac: Miladinović 30 ’ min.(Radnik) ,Pecić  70’(Napredak),Zdravković 88’(Napredak)

Žuti kartoni: Nema

FK“Napredak“:Andrijević,Rajković,Rašković,Đorđevoć,Todorović,Kovačević Ristić,Pecić,Jakovljević ,Stanojković i Blažić .

U igru su ušli i :,Milenković,Adžić,Stanojković.

KADETI: FK“NAPREDAK“-FK“JAGODINA“ 4:0

Nakon dve vezane pobede u gostima kadeti Napredka dočekuju odličnu ekipu Jagodine koja se nalazi odmah iza naše ekipe na tabeli.Oslabljeni  u igri  sa ne igranjem našeg reperezentativca Nikole Marinkovića ( povreda) kao i prvog strelca ekipe Alekse Nikolića ( crveni karton) trener naših kadeta Saša Milosavljević je morao da izvrši par pomeranja u ekipi kako bi popunio nedostatak ovih igrača.

Od samog početka utakmice naš tim je preuzeo inicijativu i stavio do znanja Jagodincima da iz Kruševca neće odneti bodove, pa već u 13 minutu posle odlične akcije Matija Jovičić dovodi Napredak u vođstvo od 1-0.Isti igrač nakon 2 minuta posle centar šuta povećava vođstvo Napredka i već je 2-0. Na odmor se odlazi sa prednošću od dva gola razlike za naše kadete.

Naši kadeti nisu se zadovoljili ovim rezultatom pa su i drugom poluvremenu krenuli silovito,ređale su se šanse ispred gola Jagodinaca da bi u 66. minutu Milosavljević Branko solo prodorom povećao vođstvo domaćina na 3.0,isti igrač je na sličan način već u 70. minutu postigao još jedan pogodak. Do kraja utakmice je bilo još dobrih prilika za domaćina ali je krajnji rezultat ostao 4-0.Trener domaćih je ubacio sve igrače u igru i ukazao šansu deci koja su bila na klupi.

IZJAVA TRENERA:

Veoma sam zadovoljan igrom i zalaganjem. Ova utakmica nam je bila veoma važna posle dve vezane pobede u gostima bilo nam je bitno da i na našem terenu odigramo dobro i da sa tri vezane pobede odemo sledeće nedelje u Niš na derbi utakmicu sa Radničkim koji je trenutno prvi na tabeli.Ne krijem zadovoljstvo, veoma sam zadovoljan kako deca igraju žao mi je sto imamo par igrača koja ne mogu da igraju ,što zbog povrede , što zbog kartona jer sa njima bi imali još više opcija u svim linijama tima. Ali isto tako mi je i drago jer su druga deca dobila prilku i pokazala da njih može ozbiljno da se računa.

Teren: Jakšino igralište (Kruševac )

Sudija: Mihajlović Dušan   (Kruševac )

Strelaci:Jovičić M.. u 13 i 15 min (Napredak),Milosavljević u  66 i 70 min.(Napredak.

Žuti kartoni: Vulić u 68 minutu,Pavlović u 68 minutu .

          Igrači  utakmiči : MATIJA JOVIČIĆ

                                            BRANKO MILOSAVLJEVIĆ

FK„Napredak“:Brkić,Vulić,Ljutrim,Pavlović,Đeković,Mihajlovoć,Jovičić,Jovanović,Marković,Milosavljević,Vasilijević

.Kao zamena u igru su ušli :Jovanović,Marković,Mitrović,Vlajić,Pantić,Milosavljević.

 

PIONIRI : FK“TIMOK“1919-FK"NAPREDAK" 0:3

U nedelju 31.03.2019 godine na u okviru 3. kola naša ekipa je bila gost ekipi FK „Timok“ iz Zaječara.

      Domaćin je od prvog minuta pokazao želju da po svaku cenu odbrani svoj gol. Ne samo što su svi igrači učestvovali u odbrani svog gola, već su i svaki prekid opravdano ili neopravdano dosuđen iskoristili da odugovlače sa vremenom. To im je uspelo u prvom poluvremenu koje se završilo rezultatom 0:0.

     Naši igrači su i u drugom delu nastavili sa napadima istovremeno na pravi način obezbeđivali svoj gol. Protivnik je retko koristio kontranapade ali je na vreme bio sprečen da dođe do našeg gola.

      Ofanzivna igra i želja za pobedom donela je rezultat i u 54 minutu golom Davida Milićevića smo poveli sa 1:0. Posle tog gola, domaćin je otvorio igru i zbog toga bio kažnjen golovima Davida Milenkovića u 58’ minutu i još jednim golom Davida Milićevića u 61’minutu.

       Do kraja utakmice smo sigurno čuvali rezultat što nam je omogućilo da u igru uključimo rezervne igrače.

Teren: Gradski stadion  ,Zaječar .

Sudija: Veljko Jeremić   (Zaječar)

Strelac:D.Milićevoć u 54 ’i 81’ min. ,D.Milenković u 58 ’ min.

Žuti kartoni: Nikolić (Timok),Nikolić(Napredak),Sudimac (Napredak).

 

FK“Napredak“:Markobić,Ivković,Stošić,Punoševac,Nikolić,A.Nikolić,Laban,

Milenković,Ristić,Kotlajić,Milićević.

Kao zamena u igru su ušli: :Savić,Kojić,Vlajković-Tomić,Sudimac,Radosavljević.