jul 13, 2019 Omladinska škola

Trener Babić zadovoljan svojom prvom utakmicom

Omladinska selekcija je odigrala svoju prvu utakmicu u Brzeću. Protivnik je bila seniosrka ekipa Novog Pazara predvođena novim šefom Slavkom Matićem.
Trener Babić je zadovoljan prikazanim na terenu, u prliog tome govori činjenica da su se omladinci ravnopravno borili sa dojučerašnjim učesnikom Prve lige Srbije. Nakon samo 7 minuta igre dosuđen je jedanaesterac u korist ekipe Novog Pazara koji su uspešno realizovali. Činilo se da će omladinci biti lak zalogaj za prvi tim Novog Pazara, ali je Napredak već u 15, om minutu postigao izjednačujući pogodak. Igrao se 23. minut kada je odličnom akcijom rezultat u potpunosti preokrenut u korist Čarapana, 1-2. Omladinci su odolevali sve do 76. minuta kada su Pazarci postigli pogodak i postavili konačan rezultat utakmice, Novi Pazar 2, Napredak 2.
Nakon utakmice trener Babić je rekao da je zadovljan izdanjem svoje ekipe ali da ga očekuje veoma težak i ozbiljan posao, uigravanje novih igrača i sama selekcija igrača koji su na probi, ali se nadamo da će svakog dana ekipa biti što bolja i kompaktnija.
Ekipi se na priprema pridružio i direktor omladinske škole Uroš Predić.