јул 13, 2019 Omladinska škola

Тренер Бабић задовољан својом првом утакмицом

Омладинска селекција је одиграла своју прву утакмицу у Брзећу. Противник је била сениосрка екипа Новог Пазара предвођена новим шефом Славком Матићем.
Тренер Бабић је задовољан приказаним на терену, у прлиог томе говори чињеница да су се омладинци равноправно борили са дојучерашњим учесником Прве лиге Србије. Након само 7 минута игре досуђен је једанаестерац у корист екипе Новог Пазара који су успешно реализовали. Чинило се да ће омладинци бити лак залогај за први тим Новог Пазара, али је Напредак већ у 15, ом минуту постигао изједначујући погодак. Играо се 23. минут када је одличном акцијом резултат у потпуности преокренут у корист Чарапана, 1-2. Омладинци су одолевали све до 76. минута када су Пазарци постигли погодак и поставили коначан резултат утакмице, Нови Пазар 2, Напредак 2.
Након утакмице тренер Бабић је рекао да је задовљан издањем своје екипе али да га очекује веома тежак и озбиљан посао, уигравање нових играча и сама селекција играча који су на проби, али се надамо да ће сваког дана екипа бити што боља и компактнија.
Екипи се на припрема придружио и директор омладинске школе Урош Предић.