avgust 6, 2019 Omladinska škola

Šampioni na pravom putu

 

 FK NAPREDAK-FK VOŽDOVAC   1: O

Naši Omlandinci  na odličan način su otvorili aktuelnu sezonu. Sjajnu igru ukrasio je evro  golovom Jasina Nuredini već u 2 minutu igre .

" Fenomenalan meč i pobeda naših dečaka došli su kao plod teškog rada. Pobeda je ubedljiva, ali je mogla da bude i ubedljivija. Veoma smo zadovoljni načinom na koji je ekipa danas pristupila utakmici i svakako da je ovo igra kakvoj trebaju sve selekcije da teže. Čestitam Jasinu Nurediniju  i njegovim igračima na fudbalskoj predstavi. Nema opuštanja, radićemo još napornije u danima pred nama.Za nas je Kvalitetna liga veliki izazov i  trudićemo se da opravdamo očekivanje" – rekao je Ivan Babić .

Jasin Nuredini kao igrač utakmice je izjavio sledeće :

"Ponosan sam na to što sam doprineo da donesemo Napretku prvu pobedu u novoj sezoni. Posebno sam srećan što mi se pružila prilika da postignem pobedosni gol što će mi dati još više samoupozdanja u sezoni .Mislim da je ova utakmice veoma bitna  i za samoupozdanje celog mog tima .Nadam se  da ćemo nastaviti sa dobrom igrom tokom celog prvenstva.Želim  da pohvalim celi tim na borbenosti a posebno bih pohvalio trenera Babića koji veruje u nas i pruža veliku podršku kako na treningu tako i na utakmici ".

Kao što se vidi utakmica je od samog starta bila uzbudljiva ,sa puno šansi ali bez realizacije sem u 2 minutu utakmice .Nezapamćena poseta gledalaca za mlađe kategorije (oko 500 gledalaca ).

Teren:SC Kruševac

Glavni sudija:Živadinović Aleksandar

FK”Napredak”: Jordanov,Zdravković,Rašković,Maksimović,Nuredini,Jovičić,DeLjanin,Pecić,Nešić,Kovačević,Mladenović.

U igru su ušli :Nikolić,Pavlović I Koković

Strelac :Nuredini 2 minut 

Žuti kartoni :Kovačević (Napredak ),Rašković(Napredak ),Pecić(Napredak ),Mijajlović (Voždovac )