mart 27, 2019 Omladinska škola

Pioniri u derbiju gaze 6:2

IZVEŠTAJ SA PRVENSTVENE UTAKMICE PRVE LIGE RISA-a ZA  PIONIRE

U nedelju 24.03.2019 godine na Mičetovov stadionu u okviru 2.kola naša ekipa je bila domaćin ekipi OFK“Radnički“ iz Niša. Koja je pre ove utakmice bila treća na tabeli .

Po veoma lepom danu uz konkrektno i nespristrasno suđenje igrači naše ekipe  su ušli maksimaln ozbiljno od prvog minuta su nametnuli napadačku igru sa željom da se što pre postigne pogododak.Vođstvo od  1:0 je obezbedio svojim goom Milićević David ,na 2:0 je povisio Milenković Danijel ,dok je treći gol dao Milićević David.Na samom kraju prvog poluvremena gosti su smanjili na 3:1.I u drugom  poluvremnu  intezitet naše igre nije opao što je rezultiralo vođdstvom  od 4:1 golom Ilije Vlajković Tomića.Na 5:1 je povećao Đorđe Kotlajića,šesti gola za naš je rezultata od 6:1 dao je takođe Đorđe Kotlajić.na 6:1 imal smo i penal  koji nismo realizovali .Gosti su samo uspeli da postignu utešni i drugi gol za konačnih 6:2.

Od prvog do poslednjeg minuta eipa je funkcionisala na pravi način,sva dogovorene i uvežbane akcije sa treninga uspešno su realizovane na samoj utakmici.

Pobedom smo sačuvali vrh tabele i samopouzdanjem i odlučnost da i na kraju prvenstva ostanemo prvi.

Dobra igre su pokazale rezultat jer su petorica igrača pozvana na selekciju Istične Srbije i ti :Bogosavljević Andrija ,Luka laban ,Danijel Milenković ,Kotlajić Đorđe i David Milenković

Teren: Igralište FC  Kruševac

Sudija: Jakovljević Slaviša (Kruševac )

Strelac:D:Milićević 5 i 17 min (Napredak),Milenković u 10  minuti (Napredak ),Vlajković Tomić  47 minut (Napredak), Kotlajić 52 i 55 minutu (Napredak),Jakoljević u 80 minutu (Napredak) Aranđelović 40 minut (Radnički ),Ilić 67 minut (Radnički).

Žuti kartoni: Milenković (Napredak),Nikolić (Napredak).

Crveni karton

Igrač utakmice : Kotlajić Đorđe

FK“Napredak“:Bogosavljević,Ivković,Nikolić,Stošić,Nikolić M,Laban ,Vlajić,Kojić

Milićević,Kotlajić, Punoševac.

Igrači koji su sa klupe ušli u igru: Vlajković-Tomić,Radosavljević,Ristić,Savić,Kojić,

Marija Cvejić, OFŠ PR