mart 15, 2019 Omladinska škola

Pioniri nastavljaju pobedničku seriju

IZVEŠTAJ SA PRVENSTVENE UTAKMICE  FK„PRVA PETOLETKE“-FK“NAPREDAK“

 

U nedelju17.03.2019 godine u Trsteniku ,u okviru prvog kola prolećnog dela prvenstava Ris-a za pionire odigrane je utakmica između domaćina FK“Prva Petoletka“ i FK“Napredak“ Kruševac .

Uslovi za igru nisu bili odgovarajući:Ipak naši igrači su bez obzira na neobično toplo vreme za ovo doba godine i izuzetno neravan teren bolje i spremnije ušli u utakmicu .I ako je nepravilno skakutanje lopte ometalo da se akcije završe na planiran način na vreme smo golovima danijelamilenkovića i andrije Nikolića uspeli da povedemo 0:2.Domaći igrači su u svom prvom pokušaju da napadnu naš gol  dobili veliliki poklon od sudije koji im je dosudio nepostojeći penal  i smanjili rezulat na 1:2.

To nije pokolebalo naše igrače na grešku sudije smo reagovali potpuno sportski i nastavili da igramo svoju igru iz koje je naš kapiten Luka Laban postigao gol za evropske špice.Do kraja Utakmice uspeli smo da preko Vlajković-Tomića  pstignemo i četvrti gol i na taj način obezbedimo pobedu od 1:4.

Ova pobeda nam je omogućila da sačuvamo prvo mesto i dala namje samoupuzdanje za nardne utakmice posebno za derbi koji igramao narednog vikenda protiv OFK Niš.

Ovako je opisao tok utakmice trener pionira Mladen Obradović .

 

 

PIONIRI : FK”PRVA PETOLETKA -TRSTENIK  –FK“NAPREDAK“  (1:4)

Teren: Kraj Morave .Trstenik

Sudija: Novčić Aleksandar ,Trstenik

Strelac:Milenković u 9’(Napredak),Nikolić u 25’(Nparedak),Laban u 33’(Napredak),Ružić u 50’ (Prva Petoletka) ,Vlajković –Tomić u 79’ (Naprdak)

Žuti kartoni: Nema.

 

Igrač utakmice : Vlajković _Tomić

FK“Napredak“:Bogosavljević,Ivković,Stošić,Punoševac,Nikolić M.,Nikolić A.,Laban,Milenković,Vlajić, Kotlajić,Milićević

Kao zamena u igru su ušli:Marković,Savić,Vlajković-Tomić,Kojić ,Sudimac

Marija Cvejić, OFŠ PR