август 13, 2019 admin

 

Какав меч!!!

Нови селектор млађе омладинске репрезентације Србије, Игор Спасић, није крио одушевљење након одгледаног меча између омладинског шампиона Србије, Бродарца, и повратника у елитни ранк екипе Напретка из Крушевца. “По овој температури, овакву игру пружити, имао сам много тога да видим од обе екипе. Какав меч.“ Рекао је Спасић.

На Старом сајмишту, шампион Србије је могао лако да остане без бодова, Бродарац је успео да дође до победе тек у 97 минуту. Екипа Ивана Бабића је оставила сјајан утисак и мало је рећи да су заслужили више од пораза.

Од самог старта утакмице видело се да Крушевљани нису дошли са белом заставом у Београд. После примљеног гола у 15. минуту, пулени Ивана Бабића нису клонули духом, већ после 10 минута, Александар Дељанин је са 17 метара погодио гол голмана Новића. Пет минута пре одласка на одмор, Јовичић је тукао са 15 метара, лопта је погодила стативу и преварила голмана Бродарца – 1:2. Радост је кратко трајала, 3 минута касније Илић доноси изједначење и на одмор се одлази са резултатом - 2:2. У 76 минуту слободан ударац је извео Нуредини, лопта је завршила на пречки, након чега се изврсни Дељанин најбоље сналази и доводи тим из Крушевца до вођства – 2:3. У 80 минуту једанаестерац за домаћина је реализовао Илић и тако донео ново изједначење. Напредак је одолевао све до последњег минута, али бржи од пиштаљке главног судије Ђорђића је био Никола Вукосављевић и у 97 минуту поставља коначан резултат, Бродарац -4  Напредак -3.

„Не могу ништа да замерим мојим играчима. Задовољан сам хтењем и борбеношћу. Моја екипа је играла добро, стварали смо шансе, међутим можда нам је у последњим моментима меча фалило мало среће. Бродарцу честитам на освојена три бода а ми се окрећемо следећој утакмици коју играмо у среду пред нашом публиком против Интренационала.“ Рекао је Бабић.
               
                Следећу утакмицу омладинци Напретка играју против Интернационала у среду 14.08. у 11:00 сати на Мичетовом стадиону.