mart 26, 2019 Omladinska škola

Kadeti dobili prve bodove

KADETI FK” REAL NIŠ“  – NAPREDAK 0:1

Već u prvom kolu naši kadeti su imali veoma teško gostovanje u Nišu protiv odlične ekipe Reala.Očekivala se veoma teška i borbena utakmica do samog kraja. Uslovi za igru su bili veoma loši ,ali to nije smetalo našim momcima da od samog početka postave svoj stil igre i preuzmu inicijativu.U toku dobre igre ređale su se lepe  šanse,sve do 20-og minuta kada je posle odlično izvedenog prekida Miloša Mitrovića koji je uputio loptu prema  Branku Milosavljević  koji je bio  najviši u skoku i doveo u vođstvo našu ekipu. Na odmor se otišlo rezultatom od 0-1.

 Drugo poluveme je krenulo u znaku domaćina koji je na sve moguće načine pokušavao da dođe do izjednačenja,ali disciplonovanom i veoma požrtvovanom igrom naši kadeti nisu doizvolili  da domaćin stvori niti jednu šansu. Kako je vreme odmicalo naši kadeti su preuzimali inicijativu i stvarali šanse da bi tako i priveli meč kraju.

Na kraju 0-1 i velika pobeda naših kadeta

IZJAVA TRENERA:

Posle veoma napornih i teških priprema ušli smo u početak jesenjeg dela prvenstva.Znali smo da imamo veoma težak raspored u prva 4 kola tri gostovanja i jedno domaćinstvo,morali smo da krenemo silovito jer bi nas i mali kiks skupo koštao u borbi za prvu poziciju. Bilo nam je veoma bitno da u prvom derbiju dobijemo utakmicu i uđemo u prolećni deo sa pobedom.

Veoma sam zadovoljan kako su moji momci pristupili utakmici , videla se velika želja i volja kod njih od samog starta,uzeli smo veoma bitna tri boda i ako smo igrali bez tri veoma bitna igrača koja su nam povređena, šansu su dobila druga deca koja su svojom igrom pokazala da mogu ozbiljmo da računam na njih...

Teren: Igralište Niš

Sudija: Miladinović Dušan ,Niš

Strelac:Milosavljević 20 ’min (Napredak),

Žuti kartoni: Nikolić 83  (Napredak).

FK“NAPREDAK:BrkićTemaj,Vulić,Milosavljević,Đeković ,Pavlović,Mitrović,Jovičić,Vasiljevijević,B.Milosavljević,Nikolić.

U igru su ušli :Marković,Marijo Marković,Danilović,Mihajlović

Marija Cvejić, OFŠ PR