март 26, 2019 Omladinska škola

Кадети добили прве бодове

КАДЕТИ ФК” РЕАЛ НИШ“  – НАПРЕДАК 0:1

Већ у првом колу наши кадети су имали веома тешко гостовање у Нишу против одличне екипе Реала.Очекивала се веома тешка и борбена утакмица до самог краја. Услови за игру су били веома лоши ,али то није сметало нашим момцима да од самог почетка поставе свој стил игре и преузму иницијативу.У току добре игре ређале су се лепе  шансе,све до 20-ог минута када је после одлично изведеног прекида Милоша Митровића који је упутио лопту према  Бранку Милосављевић  који је био  највиши у скоку и довео у вођство нашу екипу. На одмор се отишло резултатом од 0-1.

 Друго полувеме је кренуло у знаку домаћина који је на све могуће начине покушавао да дође до изједначења,али дисциплонованом и веома пожртвованом игром наши кадети нису доизволили  да домаћин створи нити једну шансу. Како је време одмицало наши кадети су преузимали иницијативу и стварали шансе да би тако и привели меч крају.

На крају 0-1 и велика победа наших кадета

ИЗЈАВА ТРЕНЕРА:

После веома напорних и тешких припрема ушли смо у почетак јесењег дела првенства.Знали смо да имамо веома тежак распоред у прва 4 кола три гостовања и једно домаћинство,морали смо да кренемо силовито јер би нас и мали кикс скупо коштао у борби за прву позицију. Било нам је веома битно да у првом дербију добијемо утакмицу и уђемо у пролећни део са победом.

Веома сам задовољан како су моји момци приступили утакмици , видела се велика жеља и воља код њих од самог старта,узели смо веома битна три бода и ако смо играли без три веома битна играча која су нам повређена, шансу су добила друга деца која су својом игром показала да могу озбиљмо да рачунам на њих...

Терен: Игралиште Ниш

Судија: Миладиновић Душан ,Ниш

Стрелац:Милосављевић 20 ’мин (Напредак),

Жути картони: Николић 83  (Напредак).

ФК“НАПРЕДАК:БркићТемај,Вулић,Милосављевић,Ђековић ,Павловић,Митровић,Јовичић,Васиљевијевић,Б.Милосављевић,Николић.

У игру су ушли :Марковић,Маријо Марковић,Даниловић,Михајловић

Марија Цвејић, ОФШ ПР