септембар 3, 2019 admin

Велики бод на гостовању

      

      Велики и веома важан бод освојили су омладинци Напретка на тешком гостовању у Београду. Чарапани су одиграли одважно и мудро, постигли погодак, и на крају однели кући бод који ће пуно значити у наставку првенства.

      Омладинци Напретка су после победе над ОФК Београдом утакмицу са Црвеном Звездом  одиграли без голова. Пред око 200 гледалаца, по нехуманим условима за игру, читаво време је сијало јако сунце, а температура је била чак 35 степени, наши момци су успели да освоје бод  против учесника омладинске лиге шампиона.

      Из првог полувремена се могу издвојити само две прилике Црвене Звезде за постизање погодака и то у првих 10 минута и поништен гол Бабићевих пулена у 16. минуту због наводног офсајда.

      Читаво друго полувреме су Звездини омладинци опседали гол гостију, створили сијасет прилика, али су били непрецизни или им је шутеве заустављао сјајни гостујући вратар Јорданов, коме је припао наслов играча утакмице. На крају, Црвена Звезда - 0, Напредак – 0.

„Мора се одати признање обема екипама на изузетно фер и коректној борби, по заиста ненормалним условима за игру. Наравно слађи бод носимо у Крушевац, после репрезентативне паузе дочекујемо екипу Спартака ЖК и надам се наставку одличне серије резултата.“ рекао је Иван Бабић након утакмице.