јул 14, 2016 admin

20160714_130112

Досадашњи ток припрема по плану

Захваљујући се управи клуба на условима за одржавање припрема и адекватним утакмицама, асистент тренера Владо Каракаш изразио је задовољство досадашњим током припрема:

"Урађено је све по плану,нисмо имали неких већих проблема са повредама играча.Одиграли смо четири утакмице,са адекватним противницима за суперлигашко такмичење. 

Играчи су показали један завидни ниво и очекујемо да у даљем периоду одрадимо фине радове на уигравању и начину и стилу игре."

Говорећи о најављеном појачању Соломану Окоронкву (29), Каракаш је рекао да је играч дошао неспреман и да Напретку треба појачање које одмах може да наступи у првом колу и помогне екипи.

Аргентинац Маријано "Нано" Берекс (27),који је јуче стигао под Багдалу,имаће прилику у суботу да покаже да ли може да буде појачање Напретка или не. 

Поред Каракаша, на конференцији за новинаре учешће су узели и Бојан Миладиновић и Милош Вулић, фудбалери Напретка. Као један од најискуснијих играча у екипи Миладиновић је рекао да очекује пласман у плеј оф на првенству,а да се од утакмице против Радника из Сурдулице очекује још боље уигравање екипе:

"Четири недеље смо радили са новим шефом стручног штаба који је од нас тражио само максималну озбиљност у приступу тренинзима и утакмицама. Главни циљ у суботу у Сурдулици биће боље уигравање пред почетак првенства.

Гледајући припремне утакмице које смо одиграли мишљења сам да можемо да се добро носимо са противницима,уз пар појачања чији долазак је најавњен моћи ћемо да конкуришемо за плеј оф. Атмосфера у тиму је одлична што се најбоље види на тренинзима.Одлично се ради,млађи играчи су растерећени у чему им ми као старији помажемо и најбитнија је одлична комуникација са тренером и помоћницима.

Појачања се очекују,али адекватна. Они који дођу морају да буду бољи од оних које већ имамо".

Упитан за прогнозу о броју бодова након првих шест кола Миладиновић је рекао да је реално очекивати 10 бодова:

"Верујем у наш рад, у наше играче и стручни штаб и мислим да је то реалност".

Милош Вулић није хтео да даје прогнозу: 

"Задовољан сам како смо одрадили припреме,како индивидуално,тако и као цела екипа. За нас је битно да смо све припреме утакмице добро одиграли.Имали смо велики проценат поседа лопте и мислим да ће још боље бити у првенству",рекао је Милош Вулић.

 

puma

puma

puma

puma