септембар 29, 2017 admin

 

Звезда нам долази као награда

Утакмица 12.кола Супер лиге Напредак-Црвена звезда игра се у недељу 1.октобра, и тим поводом је одржана конференција за новинаре. На конференцији су говорили Владимир Арсић, директор клуба, Милорад Косановић шеф стручног штаба и фудбалери Напретка Никола Митровић и Никола Петровић.

Утакмица је проглашена утакмицом високог ризика, па је о организационом делу говорио Владимир Арсић, директор клуба:

"Обзиром да се ради о утакмици повећаног ризика, улице око стадиона биће затворене за саобраћај од 14:00 до 20:00 часова. Продаја улазница се врши уз документ са фотографијом и једна особа може да купи највише 7 улазница. Цене улазница су непромењене у односу на прошлу годину: север је 200,исток је 500, југ је 400, запад један 600 и запад два 700 динара.

У договору са редарском службом, на трибини запад један неће моћи да се уносе обележја Црвене звезде, због наших навијача који се налазе на тој трибини", рекао је Арсић и наишао на одобравање присутних новинара.

Шеф стручног штаба Напретка Милорад Косановић у два наврата је седео на Звездиној клупи,и добро познаје прилике у том клубу:

"Припремамо се потпуно исто као и за сваку другу утакмицу. Звезда јесте магнет за грађане Србије, поготову када игра ван Београда.Онда је то као неки мали празник, и мене то радује.

Моји момци су у последње две утакмице урадили велики посао, направили позитивну атмосферу, освојили четири бода и утакмица са Звездом долази као награда. Награда у смислу да одиграју максимално сконцентрисано, добро, озбиљно, да се Звезди супротставе на најјачи начин који је могућ у овом моменту и да пробају да се изборе за поитиван резултат.

Ми у сваку утакмицу морамо да улазимо максимално сконценрисани и озбиљни и жељни такмичења и доказивања.

Без обзира на све оно што краси Звезду у овом моменту, без обзира на досадашњи ток првенства, ми то поштујемо, али са друге стране ми имамо свој пут и циљ, и на то ћемо се сконцентрисати и то ће нам бити водиља кроз предстојећих 90 минута."

Никола Митровић, фудбалер Напретка као и Никола Петровић су једно време у својој каријери носили црно беле дресове,па је било занимљиво чути и њихова мишљења:

"Звезда игра леп фудбал у последње време, али они долазе на наш стадион. Ако пружимо максимум можемо да се надамо добром резултату", сматра Митровић.

" Очекивања су лепа,и сви знамо какав нам клуб долази. Ми хоћемо да се надигравамо, нећемо се склонити никоме и даћемо све од себе", рекао је Петровић чија мрежа је углавном мировала последње две утакмице.

Утакмица Напредак-Црвена звезда игра се у недељу 1.октобра са почетком у 17:00 часова.