avgust 8, 2016 admin

20160808_130551

 

Vojvodina je apsolutni favorit

 

 

U četvrtom kolu SL Napredak dočekuje Vojvodinu. Utakmica se igra u sredu 10.avgusta u 20:00 sati na stadionu Mladost u Kruševcu.

O nezgodnom protivniku,koji nam dolazi sa severa,govorio je Ivan Stefanović asistent trenera FK Napredak:

"Vojvodina igra fenomenalno u ovom prvenstvu,kao i u Evropi. Imaju kvalitetan tim predvođen sjajnim trenerom,našim bivšim "saborcem" Nenadom Lalatovićem i njegovim pomoćnikom Šarcem. 

Šansu možemo tražiti samo u činjenici da su imali dve teške utakmice u poslednja četiri dana. Psihofizički je ekipa Vojvodine prilično umorna. Pokušaćemo da ponovimo igru kao protiv Partizana i da tu tražimo povoljan rezultat po nas.

Vojvodina je apsolutni favorit,ali uz dobru i kvalitetnu igru celog tima,uz veliku podršku publike možemo da se nadamo povoljnom rezultatu".

Osim Miladinovića,svi igrači su na raspolaganju stručnom štabu.

Ulaznice će biti puštene u prodaju na dan utakmice, od 10:00 sati na biletarnici stadiona Mladost.Od 17:00 sati ulaznice će se prodavati na svim biletarnicama stadiona (npr. ako neko želi da gleda utakmicu sa istočne tribine,a kartu kupuje posle 17:00 sati,kupuje je na biletarnici na istoku). Cene ulaznica su sledeće:

sever/jug 150 dinara

istok 250 dinara

zapad jedan 300 dinara

zapad dva 400 dinara

Utakmica Napredak - Vojvodina počinje u 20:00.

puma

puma

puma

puma