април 20, 2017 admin

 

"Великима" се не прети!

Најављујући утакмицу 32.кола асистент тренера Иван Стефановић је рекао да се екипа Напретка припрема као и за сваку дугу утакмицу:

" Сувишно је трошити речи о квалитету тима Црвене звезде. Они су актуелни шампион државе, и такав низ од двадесет и не знам колико победа бележе само европски великани као што су Реал и Барселона. Што се тиче саме припреме то је утакмица као и свака друга.

Ми ћемо дати свој максимум па ћемо видети шта ће из свега тога изаћи".

Не мање скроман био је и Бојан Филиповић, спортски директор Напретка:

" Играчи живе за утакмице какве су против Звезде или Партизана. Ми у сваку утакмицу улазимо исто, екипа у свакој утакмици, без обзира на противника, даје свој максимум. Увек је мотив више играње против "близанаца". Сваки играч који добије поверење стручног штаба ће дати свој максимум.

Навијачи ће имати шта да виде, јер Напредак игра леп фудбал. Верујем да ће у суботу сви уживати".

Што се здравственог билтена тиче, осим повређеног Миладиновића, сви играчи су на располагању стручном штабу.

Очекивано је било питање новинара како се екипа Напретка понашала после пораза од Војводине,на које је Стефановић одговорио да је то пораз као и сваки други, и да су порази и победе саставни део ове игре која се зове фудбал:

" Ми анализирамо зашто је гол пао 20 секунди пре краја, ко је погрешио да до корнера дође, и онда ко није испратио играча на другој стативи када је постигнут погодак. 

За сва друга питања надлежне су друге институције".

Утакмица Напредак-Црвна звезда игра се у суботу 22.априла са почетком у 19:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу.