септембар 7, 2017 admin

 

Аливодић: Увек је добро када се побеђује!

Након двонедељне репрезентативне паузе, Фудбалери Напретка у суботу 9.септембра гостују екипи Спартака, у оквиру 8.кола СЛ. Шеф стручног штаба ФК Напредак, Ненад Сакић је рекао да је победнички низ од три утакмице екипи омогућио један миран период и припрему за наставак првенства:

"Искористили смо ове две недеље да је у позитивном амбијенту поправимо неке ствари које нису биле добре.

Позиција на табели говори о квалитету екипе Спартака. Њихова победа над Војводином у Новом Саду је историјска, тако да имамо максимално поштовање према екипи којој идемо у госте.

Ми знамо колико ми  можемо, имамо квалитет, низ победа и урадићемо све да тај низ наставимо и у Суботици.

Сигурно је да очекујем неизвесну утакмицу, да је свака утакмица прича за себе, да о победнику одлучују детаљи, али сам сигуран да ћемо са овог најдаљег гостовања успети да донесемо бодове."

Приликом доласка у клуб Сакић је обећао ултра офанзивни фудбал, а по реализацији је Напредак трећа екипа у лиги:

" То носи ризик са собом у фази када немамо посед, и ми смо свесни тога. Свесни смо и наших грешака које реално нисмо требали да правимо,али се ради на њиховом исправљању и у офанзиви и у дефанзиви. 

Срећан сам и задовољан због тога што моји играчи знају да утакмица траје 90 минута, и да шта год се деси они настављају да играју, да имају тај квалитет да преокрену резултат, што смо и показали."

За предстојећу утакмицу сви играчи су на располагању стручном штабу ФК Напредак.

"Ми смо максимално искористили паузу,доста смо радили, победили у пријатељској утакмици Радника из Сурдулице,  увек је добро када се побеђује.

Сигурно је да утакмица у Суботици неће бити лака, јер су и они на крилима победе са Карађорђа, а ми желимо да наставимо позитивно. У наредном периоду нас очекује велики број утакмица, али смо добро спремљени, са добрим фондом играча, који сваког тренутка могу да уђу у игру и направе битну превагу. Ја се надам пвољним резултатима из утакмица које нам предстоје, јер ако нам мотив и жеља буду као у последње три утакмице, неће бити проблема и остварићемо жељени циљ" рекао је Енвер Аливодић, фудбалер Напретка.

Утакмица Спартак (ЖК)-Напредак игра се у суботу, 9.септембра на градском стадиону у Суботици, са почетком у 19:00 часова.