октобар 11, 2018 admin

Пионири : Напредак –Тимочанин (2:0)

Пионири Напретка су и овог пута показали да су апсолутни фаворити на домаћем терену. Сигурном игром победили су екипу из Књажевца резултатом 2:0.
Утакмица је протекла у лепој игри домаћина са великим бројем шанси. Већ на самом старту,након соло продора Милићевића домаћин долази у вођство. Напредак је током првог полувремена имао пуно изгледних прилика које није искористио.
ФК “Тимочанин“ је чврстом борбом често покушавао да изненади домаћина. У другом полувремену домаћини су створили пар лепих шанси (Којичић,Ивковић и Влајић) које на нажалост нису искористили.
Награда за уложен труд стиже у 77. минуту после добро изведеног корнера Николића, Напредак постиже се победосни гол.
Пионири наредну утакмицу играју у Нишу 13.10.2018 год у 16:00 са екипом ФК Национал .

Терен: СЦ Крушевац
Судија: ПРШИЋ ЛАЗАР (Крушевац)
Стрелац: Милићевић у 8 ’(Напредак), А.Николић 77’(Напредак)
Жути картони: без картона

Играчи утакмице : Милићевић Давид ,Лука Лабан и Андрија Николић

КАДЕТИ: Коперникус Железничар – Напредак 0:4

Кадети Напретка су резултатом 0:4 победили нишку екипу Коперникуса чиме су заузели тренутно треће место на табели кадетске лиге РИС-а.

Занимљива и квалитетна утакмица са ижраженом борбеношћу оба тима. Заслужену победу однела је екипа Напретка јер је од самог старта утакмице имала иницијативу, не дозволивши домаћину да створи шансу.
Лош терен и мало лошија концетрација у завршници првог полувремена резултирала је да се на паузу оде без постигнутих погодака, и поред неколико одличних прилика.
У другом полувремену смо заиграли још офанзивније и већ на самом старту,после одличне акције у 52. минуту постигли погодак , стрелац Алекса Николиц, у 54. минуту после соло акције гол постиже Никола Маринковић а затим у 79. и 85. минуту са још два погодка погодка Алекса Николић постиже хет-трик. Овом победом кадети Напредка су у самом врху, а у следећем колу дочекујемо екипу Цар Константина која се тренутно налази на 2. позицији.

Тренер кадета Саша Милосављевић:
„ Моји момци су испостовали све оно сто смо се одговорили у свлачионици и пренели на терен. Од самог старта су показали жељу за победом и у изузетно јаком ритму ушли у утакмицу.Оно што ме радује је то да у две утакмице нисмо дозволили противнику да нам направи и једну шансу. Такође ме веома радује то да оно сто тражим од њих на тренингу полако преносимо на терен и да на моје захтеве реагују позитивно и у високој мери их испуњавају.“

Најва следећег кола :

Напредак - Цар Константин 13.10.2018 у 12 х , Јакшино игралиште у Крушевцу.

„После две победе , у госте нам долази екипа Цар Константина која нам бежи за два бода. Очекујемо победу и једну добру утакмицу.Овом победом би достигли друго место на табели у борби за улазак у квалитетну лигу. Одрадили смо добар скаутинг ,знамо одакле нам прети опасност и покушаћемо у току ове недеље да се што боље спремимо за ову утакмицу која нам је врло важна. Очекујемо да се континуитет добре игре настави и да победом дођемо у сам врх табеле“, најавио је предстојећу утакмицу Саша Милосављевић.

Терен: Железничар (Ниш )
Судија: Александар Вукадиновић (Ниш )
Стрелац:,А.Николић 52’79’ и 85’мин (Напредак),Маринковић 54 ’мин (Напредак) ,
Жути картони: Вулић 68 минут (Напредак)
Играчи утакмице : Алекса Николић

 

Омладинци: Напредак -Цар Констатин (5:1)

После паузе од три недеље због одлагања гостујућих екипа, Напредак је на свом терену одиграо заосталу утакмицу 2. кола са екипом Цара Костантина из Ниша.
Од почетка утакмице домаћа екипа је кренула офанзивно са пуно шанси где је до реализације дошло у 18. минуту прелепим погодком Андрије Пецића.Наставак утакмице се одиграо са потпуном доминацијом домаћина али без погодака .
Друго полувреме почиње са досуђеним казненим ударцем за домаћи тим ,који је извео Ковачевић у 48 минуту .Остале поготке постигли су Димитријевић и Адзић.
Гости су у 72 минуту искористли своју шансу и поготком Мађешића у 72.минуту смањили резултат на 5:1.
Омладинци Напредака 13.10.2018 у 10:00 дочекују екипу ОФК Лугомир.
Тренер Иван Бабић очекује повољан резултат и на овој утакмици .

 

Терен: Јакшино игралиште Крушевац
Судија: Јаковљевић Славиша (Крушевац)
Стрелац: Пецић 18’ (Напредак), Ковачевић 48’(Напредак) , Димитријевић 67’ и 80’ (Напредак) , Аџић 73’(Напредак) , 72’ Мађешић.
Жути картони: нема

Играч утакмице :Александар Димитријевић