април 20, 2017 admin

Улазнице од сутра у продаји!

"Улазнице за утакмицу 32.кола СЛ у којој се састају ФК Напредак и ФК Црвена звезда биће пуштене у продају у петак 21.априла у 10:00 часова на благајни стадиона Младост у Крушевцу", рекао је Владимир Арсић директор ФК Напредак на данас одржаној конференцији за новинаре, још једном најављујући велики празник фудбала у Крушевцу:

" Одлуком Управног одбора Клуба, улазнице ће се продавати у Крушевцу, а за јужну трибину и у Београду. Обзиром да је реч о утакмици високог ризика, сви ће морати да поседују улазнице, без обзира на године старости. Улазнице ће се продавати и на дан утакмице од 09:00 па до почетка утакмице. У име руководства ФК Напредак, замолио бих све навијаче да на време набаве своје улазнице да би смо избегли стварање непотребних гужви на сам дан утакмице".

Арсић је упозорио и на затварање саобраћаја око стадиона, у суботу 22.априла на сам дан утакмице, за саобраћај ће бити затворене све прилазне улице стадиону Младост у периоду од 15:00 до 22:00 часа. Уједно су позвани и сви житељи околних стамбених објеката који за паркирање својих возила користе простор око стадиона, да на дан утакмице уклоне своја возила са паркинга Стадиона Младост.

У петак 21.априла улазнице ће се продавати у периоду од 10:00 до 19:00 часова на главној благајни Стадиона, а на сам дан утакмице и на остали билетарницама,по следећим ценама:

Северна трибина 200 динара

Јужна трибина 400 динара

Источна трибила 500 динара

Запад један 600 динара

Запад два 700 динара.