октобар 13, 2017 admin

 

У Лучане без Марковског!

Након двонедељне репрезентативне паузе Фудбалски клуб Напредак гостује у Лучанима, домаћој екипи Младости. Фудбалер Напретка Никола Боранијашевић нашу предност у односу на домаћина види у низу везаних победа:

" Ушли смо у добар ритам.Добро играмо и стварамо шансе. На нама је да их искористимо на најбољи могући начин. Ако одиграмо максимално пожртвовано и ангажовано мислим да неће бити претерано великих проблема и да ће грешке са наше стране изостати.

Добри су зналци и знанци тренери Косановић и Миловановић, што је шеф стручног штаба и потврдио најављујући предстојећу утакмицу:

" Ја волим да одем у Лучане, јер сам са Нешком добар друг и имам лепа искуства. Имају одличан терен и одличан тим, добро играју, и увек је за очекивати да тамо може да се види добра утакмица.

Мишљења сам да ће тако бити и овог пута. Ми смо ушли у серију од четири утакмице без пораза и имамо намеру да пробамо да то и задржимо, да она траје и даље. Неће бити лако.

Младост је екипа коју морамо да поштујемо и да им максимално отежамо , да пробамо да се изборимо за што бољи резултат. Нема разлога да не идемо у Лучане са највећим амбицијама и најбољим жељама да пре свега одиграмо добру утакмицу."

Косановић је рекао да га радује чињеница да су сви играчи на располагању стручном штабу, осим Маркоског који је задобио повреду на утакмици против Црвене звезде.

"Надам се да ћемо се из Лучана вратити са сва три гола. Ми смо добра екипа и добро радимо са новим шефом и не постоји разлог зашто се не би вратили непоражени", рекао је Алекса Вукановић, један од учесника утакмице претпоследњег кола плејоф-а СЛ 2016/17, када је Напреда поражен у Лучанима резултатом 3:2, чиме је изгубио шансу за излазак на европску фудбалску сцену.