фебруар 21, 2018 admin

Терен озбиљан проблем

ФК Напредак је успешно стартовао пролећни део првенства победом над Спартаком. Међутим, у прве три утакмице играмо са екипама које се налазе у горњем делу табеле прелиминарне фазе такмичења:

" Вождовац је одлично одиграо "јесен", наставља такмичење са неколико нових играча, који не ремете много начин игре који је био усвојен током јесени. Добили су новог тренера, младог, озбиљног Милоша Веселиновића и ја мислим да ћемо тамо имати услове да одиграмо добру утакмицу.

Озбиљан проблем представља терен на коме ћемо играти, јер сам мишљења да је терен неуслован за такмичење у Супер лиги. Једно је одиграти 15 утакмица и тренирати свакодневно на природној подлози, а друго је отићи и одиграти утакмицу на вештачкој подлози. Та подлога није примерена фудбалу као спорту. Ту ћемо имати проблема, али ћемо пробати да се као и други прилагодимо. Неће нам бити лако.

Имамо још седам утакмица, одличну позицију на табели и пробаћемо да одрадимо максимално што у овом моменту можемо, а било би јако важно направити позитиван резултат" рекао је Косановић на конференцији за медије уочи утакмице Вождовац - Напредак.

Утакмица 24.кола СЛ игра се у петак у 17:00 часова на стадиону ФК Вождовац, уз директан пренос на Арени.

Иако су се неки од повређених играча опоравили и прикључили екипи, шеф стручног штаба Милорад Косановић, не види их у протоколу, баш због подлоге на којој ће се утакмица одиграти:

" Видећемо сутра са киме можемо стварно располагати, али непријатно је одвести свеже опорављене играче на такав терен, јер ризикујемо нове повреде" закључио је Косановић.