jul 18, 2019 admin

Napredak spreman za takmičenje

Jedanaest novajlija predstavljeno je danas novinarima u medija centru Fudbalskog kluba Napredak: Markoski, Zec, Milovanović, Ožegović, Spremo, Pajović, Milošević, Mesarović, Pavićević, Desančić i Ćuković. Nervozu zbog uključenih kamera razbio je najiskusniji među ljima, povratnik u klub Jovan Markoski:

" Ovde se osećam kao kod kuće, iako sam bio odsutan celu sezonu, sve igrače smo prihvatili sa dobrodošlicom. Svi se nadamo da ćemo ispuniti obaveze koje stručni štab stavlja ispred nas. Jedva čekamo da sezona počne, spremni smo da se takmičimo. Poželeo bih saigračima sreću, zdravlja i da što bolje startujemo u novoj sezoni".

U prvom kolu Linglong super lige, Napredak će se sastati sa Čukaričkim, na brdu. Tradicionalno neugodan protivnik, ali tradicija je tu da se ruši, smatra šef stručnog štaba Predrag Rogan:

" Svesni smo izazova koji je pred nama. Čestitao bih Čukaričkom na prolasku u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ne samo na prolasku već i na izuzetno kvalitetnoj igri. Ono što znamo jeste da je Čukarički kvalitetna ekipa, i oni jesu favoriti u subotu, ali ivinjavam se, moraju to da pokažu i na terenu.

Naspram sebe imaće izuzetno motivisan Napredak, moji momci će biti posvećeni i odvažni, hrabri i ako bude tako očekujem pozitivan rezultat na Banovom Brdu. 

Idemo da pokažemo da smo sa pravom u Kruševcu i da sa pravom nosimo dres ovog kluba koji ia izuzetnu tradiciju, jer publika od nas to očekuje".

Utakmica Čukarički-Napredak igra se u subotu 20.jula sa početkom u 20:00 na Banovom Brdu u Beogradu.