јул 18, 2019 admin

Напредак спреман за такмичење

Једанаест новајлија представљено је данас новинарима у медија центру Фудбалског клуба Напредак: Маркоски, Зец, Миловановић, Ожеговић, Спремо, Пајовић, Милошевић, Месаровић, Павићевић, Десанчић и Ћуковић. Нервозу због укључених камера разбио је најискуснији међу љима, повратник у клуб Јован Маркоски:

" Овде се осећам као код куће, иако сам био одсутан целу сезону, све играче смо прихватили са добродошлицом. Сви се надамо да ћемо испунити обавезе које стручни штаб ставља испред нас. Једва чекамо да сезона почне, спремни смо да се такмичимо. Пожелео бих саиграчима срећу, здравља и да што боље стартујемо у новој сезони".

У првом колу Линглонг супер лиге, Напредак ће се састати са Чукаричким, на брду. Традиционално неугодан противник, али традиција је ту да се руши, сматра шеф стручног штаба Предраг Роган:

" Свесни смо изазова који је пред нама. Честитао бих Чукаричком на проласку у друго коло квалификација за Лигу Европе, не само на проласку већ и на изузетно квалитетној игри. Оно што знамо јесте да је Чукарички квалитетна екипа, и они јесу фаворити у суботу, али ивињавам се, морају то да покажу и на терену.

Наспрам себе имаће изузетно мотивисан Напредак, моји момци ће бити посвећени и одважни, храбри и ако буде тако очекујем позитиван резултат на Бановом Брду. 

Идемо да покажемо да смо са правом у Крушевцу и да са правом носимо дрес овог клуба који иа изузетну традицију, јер публика од нас то очекује".

Утакмица Чукарички-Напредак игра се у суботу 20.јула са почетком у 20:00 на Бановом Брду у Београду.