oktobar 27, 2017 admin

 

Svi za Niš!

Utakmica 15.kola Super liga radnički-Napredak igra se u nedelju 29.oktobra sa početkom u 17:00 časova na stadionu Čair u Nišu. Srpski El klasiko, za tim Napretka ne bi trebalo da bude problem,smatra šef stručnog štaba Milorad Kosanović jer je njegova ekipa spremna:

" Nadam se da smo spremni. Radnički je sposoban da nam napravi problem, jer koliko vidim prave dosta dobrih rezultata. Mi sada ulazimo u seriju utakmica sa dobrim ekipama, gde će biti gotovo identično igrati, bez obzira da li igramo kod kuće ili na strani. Svaki protivnik ima svoje specifičnosti i mi ćemo to ispoštovati. 

Ova utakica zahteva veću koncentraciju zbog toga što nosi status derbija, i volim što ću biti deo toga.

Do sada je urađen veliki posao, i rasterećeni idemo u Niš, ali to ne znači da nećemo biti spremni na maksimalnu borbu za svaki bod. Radnički poštujemo, ali pre svih cenimo sebe."

Markoski i Urošević će zbog povreda pauzirati i ovu utakmicu, a ostali igrači su spremni i na raspolaganju stručnom štabu.

U poslednja tri derbija Napredak je uzeo samo bod, a nedeljna utakmica je prilika da se skor malo uveća, mišljenja je Nenad Šljivić fudbaler Napretka:

"Očekivanja su kao i pred svaku utakmicu-da napravimo razliku. lepo je što je to derbi i što je atmosfera sjajna. Pozvao bih navijače da nas podrže u što većem broju i da nastavimo sa dobrim rezultatima."

Iako je prvobitno bio najavljen prenos ove utakmice, TV Arena se ipak odlučila da isprati "večite".