oktobar 12, 2016 admin

 

20161012_115657

 Svi na stadion! Bitno je!

 

Svi ljubitelji fudbala u Kruševcu dobro pamte poslednju utakmicu u sezoni 2013/14, kada je u Kruševcu Napredak poražen od ekipe Rada, rezultatom 2-3. Nastavak priče znamo, ali ne volimo da se podsećamo. Zato predstojeća utakmica 12.kola SL nosi posebnu težinu za naš klub. Najavljujući utakmicu šef stručnog štaba Napretka Dragan Ivanović rekao je da se ekipa Rada nalazi u usponu forme,kao i naša ekipa:

"Mi smo reprezentativnu pauzu iskoristili za analizu naše dosadašnje igre u poslednja četiri kola, da bismo videli šta smo učinili po pitanju rada, treninga i pojedinačno. Analizirali smo kako ko napreduje iz nedelje u nedelju, jer jedino tako tim može da bude uspešniji.

Nismo imali velikih psiholoških problema prilikom pogleda na tabelu od prvog kola, pa je sa te strane bilo lakše. U vedroj atmosferi posle pobede u Surdulici došla je pauza u kojoj smo se bavili samo nama i nismo se pripremali za ekipu Rada.

Ove nedelje smo se bavili analizom igre FK Rad i vidi se da je to skup iskusnih fudbalera, na čelu sa Drinčićem, Veselinovićem, Jovanovićem,  uz mlade igrače, njihovi rezultati u poslednje vreme govore da ćemo u petak imati ozbiljnog protivnika.

Mene to raduje jer je ta utakmica odlična prilika da bi potvrdili sve ono što smo do sada radili."

20161012_115652Cilj kluba na početku sezone je bio plasman u plej of, međutim dobri rezultati Napretka su otvorili apetite navijača, pa su i ambicije porasle:

"Ambicije igraču su ulazak u plej of, a nakon toga i da pokušamo da uradimo nešto više. Mi smo čvrsto na zemlji, i idemo iz utakmice u utakmicu. Daćemo sve od sebe da nastavimo niz dobrih rezultata i da obradujemo naše navijače", rekao je Josip Projić fudbaler Napretka, pozivajući navijače da dođu u što većem broju jer je predstojeća utakmica jako bitna za nas.

Abraham Frimpong će propustiti i ovu utakmicu zbog obnovljene povrede, i do nove pauze neće biti u takmičarskom pogonu:

Danas se u klubu očekuje i povratak Jovovića posle sinoćnjeg nastupa za reprezentaciju Crne Gore. 

Utakmica Napredak-Rad igra se u petak 14.oktobra u 17:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu. Karte za utakmicu biće puštene u prodaju na dan utakmice od 10:00 na biletarnici stadiona. Cene karata su nepromenjene: sever i jug 150, istok 250, zapad jedan 300 i zapad dva 400 dinara.

Deca do 8 godina starosti u pratnji roditelja ne plaćaju ulaznice.

puma

puma

puma

puma