jul 25, 2019 admin

Sve spremno za Vojvodinu

Prvu utakmicu pred domaćom publikom Napredak igra u nedelju 28.jula od 20:00 časova na renoviranom stadionu Mladost u Kruševcu.

Svi radovi na renoviranju privode se kraju, i zapadna tribina bi u nedelju trebalo da zablista u punom sjaju, pa je to bio razlog da se novinarima prvo obrati direktor Napretka, Vladimir Arsić:

" Nova sezona je za radnu zajednicu kuba počela još pre četrdeset dana, jer smo po završetku prethodne odmah krenuli sa radovima na renoviranju stadiona Mladost. Do prve utakmice koja se igra u nedelju biće završena tribina zapada jedan i zapad dva. Urađena je kompletna hidroizolacija, betonski premaz i okrečene su tribine.

Urađen je tunel, sa kompletno novom podlogom, zidovima, ostvetljenjem i novim muralom.

Biletarnice, novinarske lože, toaleti, jedan ogroman posao koji je urađen. Adaptaciju stadiona radimo parcijalno, tako da ćemo po završetku ove utakmice krenuti sa sledećom tribinom.

U ovom trenutku neće biti postavljene nove stolice zbog ograničenja budžeta, ali je to investicija koja je predviđena u narednom periodu."

Nova podloga i drenaža su urađeni paralelno sa radovima koji su tekli na stadionu.

Za utakmicu sa Vojvodinom neće biti otvorena tribina na zapadu dva, a pored kompletne udobnosti koja očekuje navijače Napretka na tribinama, šef stručnog štaba Predrag Rogan govorio je o onome što će gledaoci imati prilike da vide na terenu:

" Očekuje nas još jedna utakmica protiv pretendenta za visok plasman. Imamo veliko poštovanje prema ekipi Vojvodine,jer svi znamo da je dolazak novog trenera upravo vezan sa ambicijama Vojvodine, i njegove ekipe igraju agresivno, sa puno ritma i tempa. Vojvodina ima dosta kvalitetnih pojedinaca. Oni su dobro startovali i to je vetar u leđa.

Sa druge strane smatram da su moji igrači pokazali potencijal. Svestan sam da ni jedan poraz nije prijatan, bez obzira što su pokazali dobru igru. Očekujem da ćemo pozitivne stvari sa Brda ponoviti u nedelju, i ako tako bude uz posvećenost, požrtvovanost ovih momaka, i navijača, koje pozivam da dođu u što većem broju da nam daju energiju i podrže ove momke koji to stvarno zaslužuju,  nadam se da ćemo se svi zajedno radovati prvim bodovima u novoj sezoni."

Zapaženu partiju na Brdu je pružio fudbaler Napretka Ivan Đorić, pa očekivanja nisu ništa manja ni pred nedeljnu utakmicu:

" Iskreno se nadam da će nam se, za dobru igru protiv Čukaričkog ali izgubljene bodove, vratiti već u nedelju i da ćemo uspeti da ostvarimo pozitivan rezultata, a to je u ovom slučaju samo pobeda.

Vojvodina je ozbiljna ekipa, u izmenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu. Nadam se da ćemo uspeti da ponovimo rezultat i pobedimo".

Neka bude i manje datih golova, komentar je svih navijača Napretka, ali pobeda.

Utakmica Napredak-Vojvodina igra se u nedelju 28.jula sa početkom u 20:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu. Karte za utakmicu biće puštene u prodaju na dan utakmice, na biletarnicama stadiona od 10:00 časova. Cene ulaznica su nepromenjene: sever i jug 150, istok 250, zapad jedan 300 i zapad dva 400 dinara.