februar 14, 2018 admin

Sve spremno za premijeru

Čast da "otvori" prolećni deo prvenstva SL pripao je FK Napredak. Napredak će u petak 16.februara sa početkom u 17:00 časova, na stadionu Mladost u Kruševcu dočekati Spartak ŽK. 

O spremnosti Kluba za nastavak prvenstva, u organizacionom smislu, govorio je Vladimir Arsić, direktor kluba:

" Mi smo iskoristili zimsku pauzu u svakom smislu. Zadovoljni smo završenim prelaznim rokom, organizacijom priprema u Antaliji, kao i organizacijom za početak sezone. Kada kažem zadovoljni smo prelaznim rokom, urađeno je sve u dogovoru sa Šefom stručnog štaba i po njegovoj želji su dovedena potrebna pojačanja.

Kada govorimo o pripremnom periodu u Antaliji mislim da je sve prošlo u najboljem redu, a pod pripremom za prolećnu sezonu podrazumevam da su u bezbedonosnom smislu obezbeđeni neophodni sertifikati za sigurnost svih posetioca stadiona Mladost u Kruševcu.

Nama je pripala čast da "otvorimo" prolećni deo sezone, pa bih pozvao sve navijače Fudbalskog kluba Napredak, da u što većem broju dođu, da podrže novi-stari tim, jer nam je utakmica vrlo bitna".

Prve utakmice u sezonama su uvek nepoznanica:

" Početak prvenstva je nešto novo što se otvara, sa dosta nepoznanica i ta prva utakmica je uvek malo neprijatna.

U petak počinje prvenstvo i mi tada počinjemo da se takmičimo. Sve do sada smo radili u tu svrhu.

Za protivnika imamo odličnu ekipu, tim koji je u jesenjem delu sezone pokazao mnogo toga. Imaju neke promene, ali ne postoji ni jedan tim u ovoj zemlji koji nema promena. Spartak moramo d apoštujemo zbog onoga što je uradio i zbog onoga što u ovom momentu poseduje, a imaju dobar tim koji može da pobedi svakoga, tako da se na takav način i spremamo za ovu utakmicu.

Želimo da je odigramo na najbolji mogući način kada je rezultat u pitanju.Tako d aćemo biti spremni da se u petak takmičimo. Neće biti lako, ali u koliko napravimo dobar rezultat to će nam dati veliko samopouzdanje da ovih osam kola odigramo lakše, mirnije, slobodnije, a nadam se da ćemo imati tim za to", rekao je šef stručnog štaba Milorad Kosanović.

Ulaznice za utakmicu Napredak-Spartak ŽK biće puštene u prodaju na sam dan utakmice u 10:00 na blagajnama stadiona Mladost. Cene ulaznica su nepromenjene: sever i jug se prodaju p ceni od 150 dinara, istok 250, zapad jedan 300 i zapad dva 400 dinara.