фебруар 14, 2018 admin

Све спремно за премијеру

Част да "отвори" пролећни део првенства СЛ припао је ФК Напредак. Напредак ће у петак 16.фебруара са почетком у 17:00 часова, на стадиону Младост у Крушевцу дочекати Спартак ЖК. 

О спремности Клуба за наставак првенства, у организационом смислу, говорио је Владимир Арсић, директор клуба:

" Ми смо искористили зимску паузу у сваком смислу. Задовољни смо завршеним прелазним роком, организацијом припрема у Анталији, као и организацијом за почетак сезоне. Када кажем задовољни смо прелазним роком, урађено је све у договору са Шефом стручног штаба и по његовој жељи су доведена потребна појачања.

Када говоримо о припремном периоду у Анталији мислим да је све прошло у најбољем реду, а под припремом за пролећну сезону подразумевам да су у безбедоносном смислу обезбеђени неопходни сертификати за сигурност свих посетиоца стадиона Младост у Крушевцу.

Нама је припала част да "отворимо" пролећни део сезоне, па бих позвао све навијаче Фудбалског клуба Напредак, да у што већем броју дођу, да подрже нови-стари тим, јер нам је утакмица врло битна".

Прве утакмице у сезонама су увек непознаница:

" Почетак првенства је нешто ново што се отвара, са доста непознаница и та прва утакмица је увек мало непријатна.

У петак почиње првенство и ми тада почињемо да се такмичимо. Све до сада смо радили у ту сврху.

За противника имамо одличну екипу, тим који је у јесењем делу сезоне показао много тога. Имају неке промене, али не постоји ни један тим у овој земљи који нема промена. Спартак морамо д апоштујемо због онога што је урадио и због онога што у овом моменту поседује, а имају добар тим који може да победи свакога, тако да се на такав начин и спремамо за ову утакмицу.

Желимо да је одиграмо на најбољи могући начин када је резултат у питању.Тако д аћемо бити спремни да се у петак такмичимо. Неће бити лако, али у колико направимо добар резултат то ће нам дати велико самопоуздање да ових осам кола одиграмо лакше, мирније, слободније, а надам се да ћемо имати тим за то", рекао је шеф стручног штаба Милорад Косановић.

Улазнице за утакмицу Напредак-Спартак ЖК биће пуштене у продају на сам дан утакмице у 10:00 на благајнама стадиона Младост. Цене улазница су непромењене: север и југ се продају п цени од 150 динара, исток 250, запад један 300 и запад два 400 динара.