oktobar 28, 2019 admin

Svaki bod nam je bitan

Četrnaesto kolo Ling Long super lige igra se već u sredu, 30.oktobra kada Napredak gostuje Mladosti iz Lučana. Za Napredak je to jedno od najnezgodnijih gostovanja, a po rečima Predraga Rogana, ni ovoga puta neće bili lakše:

"Mladost je klub sa identitetom, gde je Neško Milovanović zacrtao metod rada, iako je van klupe kolega Stanić je nastavio njegovu filozofiju i način igre.

Ekipa koja je sastavljena od izuzetno kvalitetnih, iskusnih igrača, znamo njihov način igre. Vezali su nekoliko odličnih rezultata u poslednjih par kola. 

Mi smo u prošloj utakmici pokazali jedan entuzijazam, i želim da isto to ponovimo i u Lučanima. Da pokažemo disciplinu koju smo imali na zadnjoj utakmici, i ako sve bude na tom nivou nadamo se povoljnom rezultatu, a u ovom trenutku nama je to svaki bod".

Jovan Markoski je prošlu sezonu proveo u Lučanima, i raduje se povratku tamo:

" Sjajan protivnik koji je u seriji pozitivnih rezultata, znamo šta nas očekuje. Šef je polako predočio ekipi kako ćemo izaći,kako ćemo napasti,kako ćemo se branii, tako da očekujemo da malo promenimo ovaj tok prvenstva u našu korist i da počnemo da uzimamo bodove.

Znamo da će biti teško, imaju sjajne igrače, jedan dobro organizovan klub, biće teško ali očekujem i da će biti zanimljivo i jedva čekam sredu da se nadmećemo sa sjajnom ekipom Mladosti iz Lučana".

Što se kadrovske situacije tiče van stroja su Pajović i Veškovac, kao i Pavićević i Bjeloš.

Utakmica Mladost-Napredak igra se u sredu 30.oktobra u 18:00 časova na stadionu u Lučanima.